Uitverkocht

Luxe 10-delige Royalty Line Switzerland Pannenset

Niet leverbaar

Met deze uitgebreide pannenset van Royalty Line Switzerland ben je in één klap voorzien van een groot aantal perfecte pannen.

En, hoe zien uw pannen eruit? Iedereen die een strak setje pannen heeft kan verder met het checken van onze andere gave deals. Maar iedereen bij wie de volgende omschrijving wel heel bekend in de oren klinkt moet even doorlezen: is jouw pannenset een samenraapsel van zwartgebrande bodems, ontbrekende handvatten en gebutste zijkanten? Overweeg dan deze 10-delige Royalty Line pannenset, want zo ideaal komen ze niet vaak voorbij!

Geschikt voor alle soorten fornuis

En wat is ideaal, wat ons betreft? Minimaal tweeledig: van een kwaliteit topmerk voor een minimaal prijsje. En 40 euro voor een set pannen van het meest beroemde merk van Zwitserland voldoet helemaal aan die twee strenge eisen. En nog meer, want niet alleen is het goed én heel goedkoop, het zit ook nog eens heel mooi in het ontwerp. Hierin bereid jij, of de gelukkige aan wie je deze pannenset cadeau geeft, ieder gerecht op elk mogelijk fornuis – gas, elektrisch of inductie.

Ideaal voor uw eigen keuken, maar ook als cadeautje...

Inderdaad, je las het goed; cadeau. Wel eens overwogen om met de vriendinnen een paar euro bij elkaar te leggen en samen zo'n spectaculair cadeau te vangen? Is er misschien een student in huis die binnenkort op kamers gaat ? Dit is een perfecte optie. Ze zijn opgewassen tegen de afwasmachine, dus na het koken is het een kwestie van afspoelen en de afwasmachine doet de rest.

De set bestaat uit:

- 1x Braadpan ø 24 x 9 cm met RVS deksel / 4 Liter

- 1x Braadpan ø 16 x 10,5 cm met RVS deksel / 2,2 Liter

- 1x Braadpan ø 18 x 11,5 cm met RVS deksel / 3 Liter

- 1x Braadpan ø 20 x 12,5 cm met RVS deksel / 4 Liter

- 1x Braadpan ø 24 x 14,5 cm met RVS deksel / 7 Liter

Highlights & specificaties

  • Luxe 10-delige Royalty Line Switzerland Pannenset
  • Profiteer van meer dan €100 korting
  • Zeer hoge kwaliteit; gemaakt van roestvrij edelstaal
  • Geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie
  • Vaatwasmachine bestendig
  • Voor ieder gerecht de juiste pan tot je beschikking
  • Luxe uitstraling
  • Staat garant voor jarenlang kookplezier!
Toon details Verberg details