Luchtzuiverende Plantenmix | Set van 4 | De Arecapalm, Nestvaren, Calathea en een Krulvaren

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Een set van 4 groene toppers die lucht zuiveren als de beste! Deze 4 verschillende soorten planten dragen bij aan een gezonder leefklimaat!

€ 89,99  € 29,99

De kwaliteit van de lucht waarin wij leven Is van groot belang voor onze gezondheid, fitheid en ons welbevinden. Het gaat hierbij niet alleen om een dagelijkse portie frisse buitenlucht, maar zeker ook over de lucht in ruimtes waar we een groot deel van ons leven doorbrengen: de huiskamer, keuken, slaapkamer, kantoor. Deze 4 groene rakkers dragen bij aan een gezonder leefklimaat.

4 luchtzuiverende toppers in 1 set

De planten in deze mix scoren bovengemiddeld als het neer komt op hun luchtzuiverende werking. Ze produceren zuurstof en zuiveren onze lucht. Wie wilt nou geen schonere lucht in huis of op kantoor?! De set bestaat uit 4 verschillende kamerplanten. Je krijgt een Arecapalm, Calathea, Nestvaren en een Krulvaren. Heb je zelf niet voldoende ruimte voor deze 4 toppers? Dan is het altijd leuk om er 1 of 2 cadeau te geven!

Arecapalm - Dypsis Lutescens

Mijn naam is Dypsis Lutescens, ook wel beter bekend als de Arecapalm of de Goudpalm. Ik behoor tot de familie Araceae en kom van oorsprong uit de vochtige tropen van Zuidoost-Azië. Mijn geveerde bladeren hebben een lichtgroene kleur en mijn palmen groeien over het algemeen in mooie bosjes. Wanneer ik bij je thuis wordt geleverd heb ik een hoogte van 38 - 43 cm. Let op: dit is inclusief het kwekerspotje waar ik nog in zit.

Nestvaren - Asplenium Crispy Wave

Al zeg ik het zelf ik ben een prachtige en trendy Nestvaren. Ze noemen mij ook wel de Asplenium Crispy Wave. Die naam heb ik te danken aan mijn opvallend harde, golvende bladeren. Mijn blad is mooi glanzend, heeft een frisse groene kleur met een zwarte hoofdnerf en is lichter dan de meeste varens. Wist je dat ik veel sterker ben dan andere varens en ook nog eens perfect ben voor in je badkamer? Ik heb een hoogte van 25 - 30 cm, gemeten inclusief het kwekerspotje waar ik in zit.

Living Plant - Calathea Ctenanthe Burle-marxii

Ja, ik ben een echte levende plant. Mijn bijnaam 'the Living Plant' heb ik te danken aan de leuke eigenschap die ik met mij mee breng. Mijn bladeren sluiten namelijk als het donker wordt. Schrik daarom niet als je een ritselend geluid hoort. Zodra de zon weer op komt sta ook ik natuurlijk gewoon weer met mijn bladeren open te pronken. Als ik bij je thuis aankom dan heb ik een hoogte van 28 - 33 cm. Dit is wel inclusief het kwekerspotje waar ik nog in zit.

Krulvaren - Nephrolepis

Ik heb een best lastige naam, al zeg ik het zelf. Ze noemen mij namelijk Nephrolepsis, maar je mag ook gewoon Krulvaren of Green Lady zeggen. Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit Nieuw-Zeeland en het tropische Azië en ik behoor tot de alleroudste groep planten op aarde. Met mijn mooie fris groene uiterlijk ben ik een pareltje voor binnen ieder interieur. Bij levering ben ik 20 - 25 cm hoog. Let op: dit is gemeten inclusief het kwekerspotje.

Hoe zorg je voor ons?

Lastige verzorgingsinstructies brengen wij niet met ons mee. We vragen allemaal hetzelfde. Zorg ervoor dat onze grond constant licht vochtig blijft, zonder dat we uiteindelijk in een plas water te komen staan. Geef ons een plekje in (half)schaduw zonder direct daglicht en dan zullen we het uitstekend doen.

Een veilige reis direct vanaf de kweker

Alle kamerplanten worden regelrecht vanuit de kwekers verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond in je woonkamer terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Highlights & specificaties

 • 1 bestelling = 4 stuks!
 • Arecapalm, Nestvaren, Calathea en een Krulvaren
 • Neutraliseren schadelijke gassen en zetten CO2 om in zuurstof
 • Optioneel met trendy taupe- grijskleurige keramieken sierpotten
 • Scoren bovengemiddeld als het aankomt op luchtzuiverend
 • Ook leuk om cadeau te geven!
 • Vragen niet veel aandacht; willen enkel een licht vochtige grond
 • Ook je groene vriend lust wat lekkers; bestel voor slechts €4,99 plantenvoeding mee
 • Levering op maat; een goede reis in een rechtopstaande verzendverpakking slechts €9,99
 • Knettervers bij je op de stoep; verzending direct vanuit de kweker
 • Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
 • Levering op de waddeneilanden is helaas niet mogelijk
 • Let op! De hoogte van de plant is gemeten vanaf de onderkant kwekerspot
 • De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden
Toon details Verberg details