Uitverkocht

Luchtreiniger met ionisator voor in de auto

Niet leverbaar

Met deze luchtreiniger met ionisator ga je schadelijke lucht in je auto tegen

Volgens onderzoek van de GGD (gemeenschappelijke gezondheidsdienst) bevat de lucht in je auto gemiddeld 4x zoveel fijnstof als de lucht in een stad! Tijd dus om de lucht in de trouwe automobiel aan te pakken; je zult merken dat het een veel gezondere omgeving wordt. En hoe doe je dat dan? Met deze luchtreiniger met ionisator voor in de auto!

Gezonder in de auto zitten

Niet alleen sigarettenrook en nare geurtjes worden geneutraliseerd door de ionisatietechniek van de luchtreiniger, ook met bacteriën en fijnstof wordt korte metten gemaakt! Ondanks Europese normen komt fijnstof nog veel voor, vooral in de grote steden en dichtbij drukke wegen. Deze ionisator werkt daar uiterst effectief tegen. De kleine in de lucht zwevende fijnstofdeeltjes zijn zeer schadelijk voor de gezondheid, omdat ze extra diep in de longen kunnen doordringen. Langdurige blootstelling aan fijnstof kan leiden tot een verminderde longfunctie en chronische luchtwegaandoeningen, zoals bronchitis, astma en longemfyseem. Tijd voor een luchtreiniger met ionisator voor in de auto dus!

Hoe werkt het?

Dankzij de ionisatietechniek hechten negatieve ionen zich aan (fijn)stofdeeltjes, bacteriën, ziektekiemen, virussen, schimmels en pollen. Deze worden zo zwaarder en zullen neerslaan. Hierna zijn ze makkelijk met een stofzuiger op te ruimen. Positieve ionen van bijvoorbeeld sigarettenlucht worden omgezet in negatieve ionen, die de lucht in je auto frisser en gezonder maken. Een zuurstofioon is alleen biologisch actief als deze negatief geladen is. Ionisatie brengt dus meer bruikbare zuurstof in de lucht. Zo blijf je geconcentreerder en alerter. Blijf dus ook makkelijker en gezonder wakker tijdens het rijden!

Gemakkelijk aan te sluiten

Deze luchtreiniger met ionisator is eenvoudig aan te sluiten op het 12 Voltaansluitpunt voor sigaretten. Je hebt dus geen speciaal aansluitpunt of batterijen nodig. De luchtreiniger is er in 3 kleuren, helaas het niet mogelijk om zelf een kleurkeuze te maken. Je ontvangt willekeurig 1 van de 3 kleuren!

Highlights & specificaties

  • Slechts €4,95 ipv €19,95
  • Luchtreiniger met ionisator voor in de auto
  • Ga schadelijke lucht in je auto tegen
  • Sigarettenrook en dierenluchtjes worden geneutraliseerd door de ionisatietechniek
  • Ook bacteriën en fijnstof worden bestreden
  • Frissere lucht zorgt voor een alertere chauffeur
  • Je steekt hem zó in de aansteker en hij is klaar voor gebruik
  • Must-have in iedere auto!
  • Verzendkosten: slechts €2,95
Toon details Verberg details