Uitverkocht

Luchtreiniger met aroma vernevelaar voor in de auto

Niet leverbaar

Ga schadelijke lucht in je auto tegen. Sigarettenrook, bacteriën, fijnstof en dierenluchtjes worden geneutraliseerd. Frissere lucht zorgt voor een alertere chauffeur!

Volgens onderzoek van de GGD (gemeenschappelijke gezondheidsdienst) bevat de lucht in je auto gemiddeld 4x zoveel fijnstof als de lucht in een stad. Tijd dus om de lucht in de trouwe automobiel aan te pakken; je zult merken dat het een veel gezondere omgeving wordt. En hoe doe je dat dan? Met deze luchtreiniger voor in de auto!

Gezonder in de auto zitten

Niet alleen sigarettenrook en nare geurtjes worden geneutraliseerd, ook met bacteriën en fijnstof wordt korte metten gemaakt. Ondanks Europese normen komt fijnstof nog veel voor, vooral in de grote steden en dichtbij drukke wegen. Deze luchtbevochtiger werkt daar uiterst effectief tegen. De kleine, in de lucht zwevende fijnstofdeeltjes zijn zeer schadelijk voor de gezondheid, omdat ze extra diep in de longen kunnen doordringen. Langdurige blootstelling aan fijnstof kan leiden tot een verminderde longfunctie en chronische luchtwegaandoeningen, zoals bronchitis, astma en longemfyseem. Tijd voor een luchtreiniger in de auto dus!

Gemakkelijk aan te sluiten

Deze luchtreiniger beschikt over een handig 180 graden draaibaar design en is zeer eenvoudig in gebruik. Voeg simpelweg wat water toe in de tank en steek de voeding in je sigarettenaansteker van je auto. Nu zal de diffuser automatisch in standby mode starten, waarna je met een simpele druk op de knop de waterverneveling direct kunt starten. De handige gadget is tevens geschikt als aroma diffuser voor aroma therapie, voeg simpelweg wat (wateroplosbare) aroma olie toe en je kunt genieten van de heerlijke en heilzame effecten van aroma therapie tijdens het rijden. Om de aroma diffuser mode te starten druk je nogmaals op de knop en kun je genieten van heerlijke geurverspreiding!

Specificaties

- Werkt via de aanstekerverbinding

- Vermogen: 2 W

- Spanning: DC 12 V

- Werkstroom: 130 mAh

- Inhoud van het reservoir: 50 ml

- Uitstootsnelheid: 25 ml/h

- Beweegbare kop

- Touch aan-knop

- Reservefilter inbegrepen

- Afmetingen: 6 x 16,5 x 5 cm

Highlights & specificaties

  • Luchtreiniger met aroma vernevelaar voor in de auto
  • Ga schadelijke lucht in je auto tegen
  • Sigarettenrook en dierenluchtjes worden geneutraliseerd
  • Ook bacteriën en fijnstof worden bestreden
  • Frissere lucht zorgt voor een alertere chauffeur
  • Je steekt hem zo in de aansteker en hij is klaar voor gebruik
  • Handig 180 graden draaibaar design
  • Voeg naar wens aroma olie toe voor een aangename geurverspreiding
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details