Uitverkocht

Luchtkussen Fietszadel - Stel zelf de hardheid van je zadel in!

Niet leverbaar

-

Product informatie

We kunnen ons allemaal wel die fietstochtjes voor de geest halen op een slecht zadel, meestal met een paar uren of zelfs dagenlang zadelpijn als gevolg. Zadelpijn vanwege een slecht zadel is erg vervelend, gelukkig hebben wij nu de oplossing gevonden voor een zacht prijsje. Dit luchtkussen zadel zorgt ervoor dat je altijd gemakkelijk en pijnvrij op de fiets zit!

Gevolgen van een slecht zadel

Het is natuurlijk heerlijk om af en toe een flinke fietstocht te maken, vooral als het mooi weer is zoals nu. Maar dan wil je dat natuurlijk wel pijnvrij kunnen doen.. Een slecht zadel is niet alleen erg vervelend tijdens het fietsen, het ondersteunt ook je zitbotten onvoldoende en biedt daardoor te weinig steun. Je gewicht wordt niet goed verdeeld, waardoor je de neiging krijgt om te ver naar voren op je zadel te zitten, wat ook weer lichamelijke klachten veroorzaakt. Allemaal ellende die je kunt voorkomen met dit luchtkussen zadel!

Hoe werkt het precies?

Dankzij de samenstelling van het zadel wordt er een drukverlagende depressie tot stand gebracht. Dit samen met de ergonomische vorm zorgt voor een optimaal zitcomfort. De hardheid van het zadel is daarnaast ook eenvoudig zelf in te stellen door middel van het opblaasbare air-cushion. Het pompmechanisme en de drukregelklep zijn door iedereen eenvoudig te bedienen, en al de montagematerialen die je nodig hebt worden meegeleverd. Het zadel is geschikt voor alle types fietsen, het maakt dus echt niets uit of dit een stadsfiets, tourfiets of een mountainbike betreft. Zadelpijn is vanaf nu verleden tijd!

Highlights & specificaties

  • Slechts €12,95 ipv €29,95
  • Luchtkussen Fietszadel
  • Stel zelf de hardheid van je zadel in
  • Ergonomisch ontwerp en samenstelling, vermindert zadelpijn
  • Geschikt voor ieder soort fiets
  • Zeer eenvoudig te monteren
  • Voor eindeloos lang fietsplezier zonder klachten
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details