Uitverkocht

Lift & Shake Halters - Werk aan een strak lichaam!

Niet leverbaar

Deze lichte halter (slechts 730 gram) maakt het perfect mogelijk om de biceps, triceps, onderarmen, schouders en rug sterker en strakker te maken.

Lekker in de sportschool bezig zijn om af te vallen of aan je lichaam te werken.. velen zouden dat zeker wel willen maar vaak komt dat er niet van. Koopjedeal maakt het vandaag ook mogelijk om je trainingen voortaan thuis te doen, je hebt nu echt geen redenen meer om niet te gaan trainen! Wij hebben vandaag 2 verschillende speciale halters beschikbaar, een versie voor mannen en voor vrouwen. En natuurlijk ontvang je ook vandaag de kortingen die je van ons gewend bent!

Voor vrouwen

Dit gewicht is speciaal ontworpen voor het vrouwelijke geslacht. Deze lichte halter (slechts 730 gram) maakt het perfect mogelijk om de biceps, triceps, onderarmen, schouders en rug sterker en strakker te maken dankzij de dynamische inertie-technologie. Je maakt bewegingen van boven naar beneden of van links naar rechts, waardoor de gewichten stuiteren en je spieren sterker worden. Uiteraard verbrand je ook het nodige vet in het proces, zodat je zorgt dat je je bovenlijf prachtig strak maakt. Na enkele sessies is het resultaat al goed zichtbaar!

En voor mannen

De versie voor mannen is iets zwaarder, namelijk 1250 gram. Dit is nog steeds niet zwaar natuurlijk, maar in combinatie met dezelfde speciale techniek zorgt dit er wel voor dat je spieromvang gigantisch zal stijgen. Om jullie een iets betere indruk te geven hoe deze speciale dumbells precies werken, hebben we onderaan de pagina 2 uitleg/instructievideo's toegevoegd. Op naar een gezond en strak lichaam!

Highlights & specificaties

  • Lift & Shake Halters
  • Werk aan een strak en gezond lichaam
  • Geschikt voor mannen en vrouwen
  • Speciale dynamische inertie-technologie
  • Train je biceps, triceps, onderarmen, schouders en rug
  • Voortaan kun je ook thuis al je training doen
  • Verbrand vet en train je spieren!
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details