Uitverkocht

Leuke en Stijlvolle Dekbedovertrekken - Absolute topkwaliteit!

Niet leverbaar

Product informatie

Een mooi dekbedovertrek maakt je kamer in een klap een stuk leuker, gezelliger én chiquer. En dat is zeker niet onbelangrijk, want wij brengen maar liefst 1/3 van ons leven slapend door, dat is niet niks! Dan kunnen we dat maar het beste zo aangenaam mogelijk maken. Een mooi dekbed zorgt ervoor dat je er met alle plezier eronder wil gaan liggen. Met deze deal zal je dus ongetwijfeld heerlijk slapen!

Hoogwaardig veredeld micropercal

Deze ontzettend leuke dekbedovertrekken zijn gemaakt van hoogwaardig veredeld micropercal; de enige synthetische stof die ademt en vochtregulerend is! Hierdoor zijn ze ontzettend zacht, licht glanzend en zitten ze heel fijn om je heen. Maar ook niet geheel onbelangrijk, dit maakt ze ontzettend sterk en duurzaam zodat je nog oneindig lang van het dekbedovertrek kunt genieten!

Verschillende designs en kleuren

Deze dekbedovertrekken bieden niet alleen heerlijk slaapcomfort, ze zien er ook nog eens erg leuk uit! We hebben vandaag 2 verschillende designs, Royal Room & Sweet Dreams. Met de 4 verschillende kleuren is er voor elk wel wat wils. Je kunt zelf bepalen welke kleur het beste in jouw slaapkamer past. Zeg nou zelf; als je je slaapkamer binnenwandelt en je ziet deze leuke dekbedovertrekken dan heb je toch spontaan zin om in bed te gaan liggen?!

Compleet geleverd

Het beddengoed wordt geleverd als complete set, inclusief kussenslopen. Bij het 1-persoons dekbedovertrek zit 1 kussensloop, bij de 2-persoons en lits-jumeaux zijn dat er 2. De dekbedovertrekken zijn allen voorzien van een instopstrook over de gehele breedte. De dekbedovertrekken zijn bovendien van 100% anti-allergisch en strijkvrij materiaal gemaakt!

Maten en Prijzen

-140 x 200/220 cm (1-persoons) : slechts €17,95 ipv €49,95

-200 x 200/220 cm (2-persoons) : slechts €24,95 ipv €59,95

-240 x 200/220 cm (lits-jumeaux) : slechts €29,95 ipv €79,95

Royal Room Wit

Royal Room Grijs

Sweet Dreams Taupe

Sweet Dreams Zwart

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €17,95 ipv €49,95
  • Mooie en Stijlvolle Dekbedovertrekken
  • Beschikbaar in 2 fraaie designs en 4 kleuren
  • Altijd handig om extra dekbedovertrekken in huis te hebben!
  • Geleverd inclusief kussensloop
  • Kleurvastigheid: optimaal (Reactieve wassing)
  • Gemaakt van hoogwaardig veredeld micropercal; de enige synthetische stof die ademt en vochtregulerend is!
  • Anti allergeen
  • 1-Persoons, 2-Persoons en Lits-Jumeaux verkrijgbaar
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details