Reistrolley van kwaliteitsmerk Leonardo

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

Deze trolley van Leonardo is compact genoeg om door te gaan als handbagage, maar groot genoeg om er nog heel wat kleding en andere spullen in kwijt te kunnen.

€ 99,99  € 34,99

Je hebt je vakantie vast al wel geboekt. Tijd dus om aan de praktische zaken te gaan denken! Wil je zoveel mogelijk meenemen in je handbagage als je op vakantie gaat? Of ga je binnenkort op een korte (steden)trip en is een grote koffer teveel van het goede? Dan hebben wij een perfecte deal voor je! Deze trolley van Leonardo is compact genoeg om door te gaan als handbagage (zelfs bij de low-cost maatschappijen), maar groot genoeg om er nog heel wat kleding en andere spullen in kwijt te kunnen!

Niet meer wachten bij de bagageband

Je kent het wel; lang wachten bij de bagageband. Eigenlijk wil je dat liever niet. En al helemaal niet als je maar een kort tripje maakt. Veel handiger is het als je alles al in je handbagage kunt stoppen. Dan kun je zo vanuit het vliegtuig meteen door. Handig voor een korte stedentrip of zakenreis!

Te veel spullen? Neem extra spullen mee als handbagage!

Het kan natuurlijk ook zijn dat je niet kunt kiezen wat je allemaal mee wilt nemen en dat je normale koffer al helemaal vol zit. Dan is zo’n trolley wel erg handig om nog net wat extra spullen in te stoppen!

Uitschuifbare trekgreep en zwenkwielen

Met de gemakkelijke uitschuifbare trekgreep rolt de trolley soepel achter je aan. Of naast je; hij heeft namelijk 4 wielen, waarmee hij ook rechtop kan rijden!

Ook handig als je niet gaat vliegen

Maar ook als je niet gaat vliegen is de trolley handig om te hebben. De trolley rolt soepel met je mee. Handig als je met het openbaar vervoer reist, of een stuk moet lopen. Geen last van snijdende banden in je nek en pijnlijke schouders!

Product specificaties

- Een lichtgewicht cabin size koffer, welke mee mag als handbagage in het vliegtuig

- Verkrijgbaar in 3 fraaie kleuren

- Afmetingen: 32 x 20 x 46 cm

- Materiaal: Stevig ABS

- Gemakkelijk uitschuifbare trekgreep

- 4 zwenkwieltjes (360 graden draaibaar)

- Gewicht: 2,4 kg

Highlights & specificaties

  • Reistrolley van Leonardo
  • Kan door als handbagage bij alle vliegmaatschappijen
  • Nooit meer wachten bij de bagageband
  • Ook handig als niet alles in je gewone koffer past
  • Ruim genoeg voor héél wat kleding en andere spullen
  • Valt op; wel zo handig
  • 4 zwenkwieltjes: kan dus ook rechtop rijden
  • Must-have als je op vakantie gaat!
Toon details Verberg details