Lenovo Thinkpad met Core i5-processor, Touchscreen, 180GB SSD en Windows 10

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Met de krachtige Lenovo Thinkpad T440s til jij je laptopervaring naar een hoger niveau en krijg je een betrouwbare bondgenoot op de weg naar succes!

€ 1.299,00  € 449,00

Of je nu een laptop nodig hebt voor je werk of voor privé gebruik, het maakt allemaal niet uit want met de refurbished Lenovo T440s laptop met Intel Core i5-processor zit je altijd goed. Met een zakelijk design en extreem degelijke behuizing kan deze Lenovo wel tegen een stootje. Bovendien heeft de Thinkpad een touchscreen en is deze supersnel opgestart dankzij de 180GB SSD. Profiteer vandaag nog van deze aanbieding en haal voordelig een betrouwbare bondgenoot op de weg naar succes in huis!

Uitstekende prestaties en een haarscherp beeld

Uitstekende prestaties gegarandeerd met de Core i5-processor met 8GB werkgeheugen. De Lenovo Thinkpad heeft verder een 14 inch monitor met haarscherp beeld. Ook ben je helemaal compleet met onder andere een Displayport, webcam en USB 3.0.

Razendsnel opstarten dankzij de SSD

Wanneer je eenmaal een SSD gewend bent wil je nooit meer zonder. De SSD maakt dat de laptop binnen enkele seconden is opgestart en klaar is voor gebruik. Ook zorgt de SSD ervoor dat het stroomverbruik flink omlaag gaat waardoor je langer op je batterij kan werken. Tevens heb je meer dan voldoende ruimte opslagcapaciteit voor al je applicaties en bestanden.

Uitgerust met Windows 10 Pro

Wanneer je een laptop koopt wil je natuurlijk wel het nieuwste en veiligste besturingssysteem, daarom bevat de Lenovo Windows 10 Pro. Met dit besturingssysteem is je laptop volledig up-to-date en voorzien van de laatste beveiligingsupdates. Daarnaast werken alle nieuwe applicaties perfect onder Windows 10 waardoor je nog jaren kunt genieten van de laptop!

Refurbished 

Een refurbished laptop is al eens gebruikt, maar volledig gereconditioneerd, op alle belangrijke punten gecontroleerd en uitvoerig getest. Dit houdt in dat een refurbished laptop net zo goed functioneert als een nieuwe laptop en optisch in zeer goede conditie is. Stuk voor stuk zijn ze uiterst zorgvuldig gecontroleerd en voorzien van de laatste stuurprogramma’s en updates.  Je ontvangt er tevens gewoon 12 maanden garantie op, net zoals je in de winkel zou krijgen.

Specificaties

 • Processor: Core i5
 • Werkgeheugen: 8 GB DDR3
 • Harde schijf: 180GB SSD
 • Monitor: 14"
 • Met touch functie
 • Startklaar met Windows 10 Pro

Highlights & specificaties

 • Lenovo Thinkpad met Core i5-processor, Touchscreen, 180GB SSD en Windows 10
 • Razendsnel dankzij Core i5-processor en 180GB SSD
 • Ultra slank en licht model met een uitstekende batterijduur
 • Startklaar, veilig en up-to-date met Windows 10 Pro
 • Refurbished Grade A+: zo goed als nieuw en 1 jaar garantie

 

Toon details Verberg details