Uitverkocht

Lenovo ThinkCentre Desktop PC (Refurbished, Grade A)

Niet leverbaar

Met deze desktop van de zakelijke serie van Lenovo ThinkCentre haal je absolute topkwaliteit in huis, die bekend staat om de extreme degelijkheid en betrouwbaarheid.

Met Lenovo ThinkCentre desktop PC haal je absolute topkwaliteit in huis, die bekend staat om de extreme degelijkheid en betrouwbaarheid. Behalve de kwaliteit is dit ook een snelle desktop dankzij de Intel-Core i5 processor en 4GB DDR3 geheugen. Deze Lenovo desktop is hierdoor o.a. geschikt voor zware applicaties, HD videomontage en games.

Natuurlijk is deze desktop ook perfect geschikt voor dagelijks normaal gebruik. Browsen op het internet, filmpjes bekijken op YouTube, e-mailen, werken met tekstbestanden en al je social media bijhouden is een eitje voor deze Lenovo. Maar wanneer je meer power vraagt van je PC levert deze Lenovo altijd. Je krijgt er uiteraard ook standaard het besturingssysteem Windows 10 bij, je kunt er dus direct mee aan de slag. De PC wordt standaard geleverd zonder monitor. Mocht je deze thuis nog niet hebben, dan kun je ook meteen een luxe 23 inch Dell monitor bijbestellen voor maar €99 ipv €199.

Wat is refurbished?

Een refurbished PC is een PC die met een klein defect de fabrieken heeft verlaten. Lenovo heeft deze kleine defecten herzien met uiteraard originele onderdelen. Dit houdt in dat ze optisch en technisch in perfecte conditie zijn. Stuk voor stuk zijn ze uiterst zorgvuldig gecontroleerd en voorzien van de laatste stuurprogramma’s en updates. Omdat deze producten al uit de fabrieksverpakking zijn geweest, kunnen ze lichte gebruikssporen vertonen. Mocht je er toch niet tevreden mee zijn, dan kun je het GRATIS retourneren en wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort. Je ontvangt er tevens gewoon 12 maanden garantie op, net zoals je in de winkel zou krijgen.

Specificaties PC

- Intel Core i5 processor

- 4GB DDR3 RAM

- 250GB HDD harde schijf

- Intel HD Graphics 2500

- 4x USB 2.0, 4x USB 3.0 (high-speed)

- Intel 82579, Wake on LAN

- VGA

- Displayport

- Audio in/uit (voor + achter)

- Windows 10 Pro

Specificaties monitor

- Merk: Dell

- Type: P2311H

- Beeldschermdiagonaal (cm): 30.5

- Beeldschermdiagonaal (inch): 23

- Resolutie: 1920 x 1080 (Full HD)

- Beeldverhouding: 16:9

- LED-backlight: ja

- Helderheid: 250 cd/m²

- Aansluitingen: VGA, DVI

- Regelingen en aanpassingen: helderheid, contrast, kleurtemperatuur, fase, klok

- Afmetingen (met voet) (B/H/D): 55 cm / 35 cm / 18 cm

Highlights & specificaties

  • Lenovo ThinkCentre Desktop PC
  • Startklaar geleverd met Windows 10 Pro
  • Zeer snel dankzij de Intel-Core i5 processor en 4GB DDR3 geheugen
  • Geschikt voor zware applicaties, HD videomontage en games
  • Uiteraard ook perfect voor (school)werk, webbrowsen en social media
  • Extreem degelijk en betrouwbaar
  • Vanwege de flinke korting en afspraken met Lenovo is het gebruik van kortingscodes voor extra korting niet toegestaan.
  • 1 jaar garantie
  • GRATIS verzending!
Toon details Verberg details