Uitverkocht

Travelin Ulvik Gevoerde Lederen Herenlaarzen

Niet leverbaar

De Travelin’ Ulvik is de meest complete laars voor alle weersomstandigheden en alle seizoenen.

De Travelin’ Ulvik is de meest complete laars voor alle weersomstandigheden en alle seizoenen. Mede doordat de laars vervaardigd is uit waterafstotend leder en aan de binnenzijde is voorzien van een waterdicht membraam én een isolerende wollen voering, is de laars zowel waterdicht als ademend. Door de rubberen profielzool heeft de Ulvik een uitstekende grip dat zorgt voor optimaal comfort tijdens het lopen.

Behandeling

Om de eigenschappen van uw laarzen te behouden, adviseren wij u om de laarzen regelmatig te behandelen.

- Zijn de laarzen nat, verwijder dan de inlegzool en laat de laarzen drogen in een koele, goed geventileerde ruimte maar niet bij een hittebron zoals een radiator of in direct zonlicht, anders kan het leer barsten of hard worden.

- Laat eventuele modder opdrogen, zodat deze met een zachte borstel afgeveegd kan worden.

- Voor hardnekkig vuil of vlekken kan de bovenkant voorzichtig met schoon warm water afgespoeld worden. Gebruik in geen geval zeep of afwasmiddel en doe uw laarzen niet in de wasmachine, anders zullen uw leren laarzen worden beschadigd.

- De laarzen kunnen behandeld worden met was of een leerbeschermer. Let op: verhit de was niet, hierdoor kunnen de poriën verstopt raken waardoor de ademende werking kan verminderen. Indien suède wordt behandeld met was, zult u merken dat het leer gladder en donkerder wordt. Dit is een natuurlijke verandering van de uitstraling, maar zal niet de eigenschap aantasten.

- Zorg ervoor dat u de veters helemaal losmaakt en de tong uitstrekt als u de laarzen aan- of uittrekt. Herhaaldelijk geforceerd uw laarzen aantrekken kan de binnenvoering bij de hiel beschadigen, wat invallen van het hielstuk tot gevolg kan hebben.

- U kunt krantenpapier gebruiken om vocht, ontstaan door transpiratie, uit de binnenkant van de laarzen te verwijderen. Zo kan het vocht opgenomen worden, ook als de buitenkant reeds droog is.

Maatadvies

Als u de eerste keer moeite heeft om in de laars te komen, adviseren wij een plastic zak te gebruiken zodat u makkelijker in de schoen komt. Het leer zal zich in de breedte en op de wreef makkelijk en soepel aanpassen aan uw voeten. Door gebruik van de juiste inlegzool, kunt u altijd de perfecte aansluiting rondom uw voet realiseren.

Highlights & specificaties

  • Travelin Ulvik Gevoerde Lederen Outdoorlaarzen
  • Waterdicht en ademend membraam
  • Hoogwaardig waterafstotend leder
  • Volledig gevoerd met 100% wol
  • Natuur rubberen profielzool
  • Kuitwijdte verstelbaar
  • Alu inlegzool
  • GRATIS verzending!
Toon details Verberg details