Outdoor Wandelschoenen - Voor dames en heren | Lederen

Niet leverbaar

Deze wandelschoenen van Travelin zijn perfect voor lange afstandswandelingen in nat en moeilijk terrein, maar ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Of je nu door de Nederlandse bossen wandelt of gewoon over straat; het meest belangrijk zijn de schoenen die je draagt. Wandelschoenen van Travelin zijn geschikt voor lange afstandswandelingen in nat en moeilijk terrein, maar ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik en wandelingen op een vlakke ondergrond. Deze wandelschoenen van Travelin zijn uitgevoerd in verschillende modellen en vandaag verkrijgbaar vanaf €69,99 ipv €159,99. Profiteer snel, want zo'n mooie aanbieding komt niet iedere dag aanwandelen!

Functionaliteit gecombineerd met stijl

Vaak zien wandelschoenen er niet stijlvol uit. Travelin is er echter in geslaagd functionaliteit, draagcomfort en design met elkaar te versmelten. Een functionele schoen moet aan de hoogste eisen voldoen en van de beste materialen vervaardigd zijn. Deze Travelin wandelschoenen zijn dan ook ontwikkeld samen met hoogwaardige merken die al meer dan 70 jaar ervaring hebben op het gebied van wandelschoenen. Het resultaat: prachtige wandelschoenen die als gegoten zitten!

Ervik Softshell - vandaag slechts €69,99 ipv €159,99

De Travelin Ervik is het nieuwste model welke Travelin heeft toegevoegd aan de succesvolle outdoor categorie. Deze schoen heeft een zo licht mogelijk gewicht zonder in te leveren op comfort en grip. De schoen is uitermate geschikt om lange stukken te wandelen op elke ondergrond. Door gebruik te maken van een speciaal ontwikkeld softshell materiaal is deze schoen naast erg licht ook binnenin snel opgedroogd en bovendien waterafstotend. De schoen is voorzien van een slijtvaste rubberzool met uitstekend profiel welke zorgt voor een optimale grip op elke ondergrond.

Oppland - vandaag slechts €89,99 ipv €189,99

Deze prachtige en waterdichte wandelschoen is een complete wandelschoen voor alle weersomstandigheden en alle seizoenen. De wandelschoen is 100% waterproof en ademend. De binnenkant is voorzien van leer en een waterdicht membraam. De wandelschoenen beschikken tevens over een rubberen profielzool voor extra grip en een uitneembare en voorgevormde inlegzool. Deze wandelschoenen van Travelin reiken tot net onder de enkel. Deze Oppland is ideaal voor moeilijk terrein. Beschikbaar voor dames en heren.

Aarhus Low - vandaag slechts €89,99 ipv €179,99

Deze lage waterdichte wandelschoen is de meest complete wandelschoen voor alle weersomstandigheden en alle seizoenen. De wandelschoen is 100% waterproof en ademend. De binnenkant is voorzien van leer en een waterdicht membraam. De wandelschoenen beschikken tevens over een rubberen profielzool van Vibram voor extra grip en een uitneembare en voorgevormde inlegzool. Deze wandelschoenen van Travelin reiken tot net onder de enkel. Deze Aarhus Low is ideaal voor moeilijk terrein. Beschikbaar voor dames en heren.

Aarhus - vandaag slechts €99,99 ipv €189,99

Deze hoge waterdichte wandelschoen is de meest complete wandelschoen voor alle weersomstandigheden en alle seizoenen. De wandelschoen is 100% waterproof en ademend. De binnenkant is voorzien van leer en een waterdicht membraam. De wandelschoenen beschikken tevens over een rubberen profielzool van Vibram voor extra grip en een uitneembare en voorgevormde inlegzool. Hoge wandelschoenen van Travelin reiken tot boven de enkel en geven de voet daardoor meer steun. Daardoor zijn ze ideaal voor moeilijk terrein en mensen met zwakke enkels. Beschikbaar voor dames en heren.

Highlights & specificaties

  • Lederen Travelin Outdoor Wandelschoenen
  • Verkrijgbaar in diverse modellen
  • Geschikt voor man en vrouw (maat 36 t/m 46)
  • Voorzien van high performance rubberen Vibram® zolen met een maximale demping
  • Uitsluitend vervaardigd uit hoogwaardige materialen
  • Waterproof en ademend; geschikt voor elk terrein en alle weersomstandigheden
  • Uitstekende steun en comfort, ook tijdens lange tochten
  • Perfect voor alle soorten wandelingen of voor dagelijks gebruik
  • Verzendkosten: slechts €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending)
  • GRATIS retourneren (30 dagen bedenktijd)
Toon details Verberg details