Uitverkocht

Multi-color LED sterrenprojector

Niet leverbaar

Met deze speciale LED-lamp projecteer je met slechts een druk op de knop een prachtige sterrenhemel in huis.

Wie zegt dat je 's avonds nog de kou in moet gaan om naar een prachtige sterrenhemel te kunnen kijken? Met deze speciale LED-lamp projecteer je met slechts een druk op de knop een prachtige sterrenhemel in huis. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Ontzettend leuk in de woonkamer, op de kinderkamer en ook op feestjes doet deze projector het erg goed.

Creëer sfeer in huis

Met deze bijzondere lamp in huis ben je altijd voorzien van voldoende sfeer. Het is een ontzettend leuke en speelse vorm van sfeerverlichting in iedere ruimte. Het apparaat bevat 1 centrale gele LED-lamp die met de aan- en uit knop wordt bediend. Daarnaast zijn er knipperende blauwe, groene en rode LED-lampjes die met de andere knop bediend kunnen worden. Beide knoppen zijn onafhankelijk van elkaar te gebruiken. De LED-lamp kan op de muren en op het plafond worden gericht zodat je overal om je heen prachtige, gekleurde sterren ziet. De lamp werkt op 3 AA-batterijen, en kan tevens worden aangezet door middel van een USB-kabel (beiden worden overigens niet meegeleverd).

Ontzettend leuk voor de kinderen

Wil je kind of kleinkind wel eens niet naar bed, of vindt hij/zij het donker soms nog een beetje eng? Dan is de sterren projector ook een uitstekende uitkomst. Door deze geweldige lichtbelevenis is het voor de kinderen een stuk aangenamer om 's avonds naar hun bed te gaan. Naast het speelse gedeelte is de lamp ook nog een beetje educatief, want alle maanden van het jaar staan in het Engels om de sterren heen geschreven!

Specificaties

- Doorsnede: 11 cm

- Hoogte: 12 cm

- Werkt op: 3x AA batterijen (niet meegeleverd)

Highlights & specificaties

  • LED sterrenprojector
  • Haal een levensechte sterrenhemel in huis
  • Verlicht de muren en plafond met mooie multi-gekleurde projecties
  • Heel leuk voor bijvoorbeeld een kinderkamer
  • Maakt kinderen minder bang in het donker
  • Zeer groot lichtbereik
  • Erg leuk om cadeau te doen!
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: GRATIS verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details