Uitverkocht

LED RGB Spots (E27 en GU10) met handige afstandsbediening

Niet leverbaar

.

Product informatie

Het is voor jou vast geen nieuwtje dat je door het goed gebruiken van licht sfeer kunt creëren in huis. Met deze LED-spots die wij vandaag aanbieden kun je dat zelfs doen zonder geheel nieuwe verlichting aan te schaffen. Je draait ze gewoon in je bestaande lampenfitting die je al in huis hebt staan!

Voor iedere stemming de juiste verlichting

Met deze spots heb je maar liefst 16 verschillende kleuren om uit te kiezen. Je draait ze eenvoudig in de lampen die je al in huis hebt staan en kunt daarna al direct genieten van alle opties. En dat zijn er nogal wat! Naast de 16 kleuren heb je ook de beschikking over een dimmer functie. De intensiteit van het licht kun je daarom zelf volledig instellen en als klap op de vuurpijl is er ook nog een auto-fade functie om geleidelijk aan van kleur naar kleur te veranderen!

Inclusief handige afstandsbediening

Het is natuurlijk leuk en aardig al die opties, maar hoe stellen we alles in? Nou, dat gaat erg eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening. Dan moet je wel binnen een straal van 6 meter zitten, maar dat is dan ook de enige vereiste. Dus als je 's avonds tijdens je film of serie even de sfeerverlichting wil dimmen dan doe je dat gewoon via de afstandsbediening! Om deze deal helemaal compleet te maken willen we je ook nog even vertellen dat de spots ontzettend zuinig zijn. Prachtig toch, die hedendaagse LED-technologie? En dan is er gelukkig nog Koopjedeal om alles betaalbaar voor je te maken!

Specificaties

-Fitting: E27 of GU10 (maak je keuze rechts in het scherm)

-16 verschillende kleuren

-Met dimmerfunctie en auto-fade functie

-Met handige afstandsbediening (incl. batterij)

Highlights & specificaties

  • Slechts €9,95 ipv €29,95
  • LED RGB Lamp met afstandsbediening
  • Te gebruiken in lampen met E27 en GU10 fitting
  • Met 16 verschillende kleuren
  • Enorm energiezuinig
  • Met dimfunctie en auto-fade functie
  • Voor iedere gelegenheid de juiste soort verlichting!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details