Uitverkocht

3-in-1 LED-kaars, Luchtbevochtiger en Aroma Diffuser

Niet leverbaar

Deze LED-kaars luchtbevochtiger is een aanwinst voor elk huishouden. Het is een luchtbevochtiger, maar dan met de stijlvolle looks van een kaars.

Deze LED-kaars luchtbevochtiger is een aanwinst voor elk huishouden. Het is een luchtbevochtiger, maar dan met de stijlvolle looks van een kaars. De luchtbevochtiger voorkomt droge lucht en nare geurtjes in huis en is ook nog eens goed voor je gezondheid. Waar wacht je nog op? Verwen jezelf of iemand anders met deze prachtige LED kaars luchtbevochtiger!

Looks van een kaars

Deze mooie LED kaars luchtbevochtiger is een sfeerlicht, luchtbevochtiger en aroma diffuser in één. Deze luchtbevochtiger is niet alleen praktisch, het is ook een echte eye-catcher. De kaars heeft een warm licht wat zorgt voor een romantische en rustige sfeer. Dit maakt hem perfect voor in de woonkamer, slaapkamer of zelfs op kantoor. Door zijn mooie looks is deze luchtbevochtiger ook perfect om cadeau te doen voor een verjaardag of met de feestdagen.

Goed voor je gezondheid

De luchtbevochtiger zorgt voor een goede luchtvochtigheid in elke ruimte. Zeker wanneer de verwarming in huis weer aangaat, dan gaat de luchtvochtigheid in huis naar beneden. Een te droge lucht in je leefomgeving is niet goed voor je gezondheid. Je kunt hierdoor hoofdpijn krijgen, een verhoogde kans op infecties, droge ogen, last van de luchtwegen, enz. De luchtbevochtiger is daarom ook ideaal voor mensen met een allergie of luchtwegproblemen.

Heerlijke geuren

De aroma diffuser werkt met een speciale techniek waarmee enkele druppels etherische oliën gemengd kunnen worden in het water. Door het toevoegen van jouw favoriete geur vormt er zich een aromatische nevel door de woonkamer, slaapkamer of andere ruimte waar jij hem hebt staan. De geuren zullen helpen bij het zuiveren van de lucht, maar zorgen ook voor ontspanning of om rustig in slaap te vallen.

Hoe werkt de luchtbevochtiger?

De LED-kaars luchtbevochtiger is eenvoudig in gebruik. Het is eigenlijk één druk op de knop. Houd de knop 3 seconden ingedrukt om het lampje in of uit te schakelen. Het licht schakelt automatisch uit na 1 uur en de luchtbevochtiger stopt na ca. 4 uur automatisch. De luchtbevochtiger werkt met de meegeleverde USB-kabel (wordt geleverd zonder adapter). Er kan maximaal 280 ml water in.

De luchtbevochtiger heeft een toegepaste ultrasonic technologie, waardoor hij heel stil is. Hierdoor kun je hem ook prima in de slaapkamer gebruiken, want hij zal jouw rust niet verstoren. Het lampje in de kaars kun je dan ook als nachtlampje gebruiken.

Tips:

- Er wordt geadviseerd mineraalwater of leidingwater te gebruiken

- Week het katoenen stokje voor gebruik zorgvuldig in water

- Schakel de luchtbevochtiger niet in zonder water

Verkrijgbaar in 3 kleuren:

- Zwart

- Mintgroen

- Roze

Specificaties:

- Capaciteit: max. 280 ml

- Vermogen: 2 W

- Voltage: DC5V

- Tijdstelling: na 4 uur automatisch uitgeschakeld

- Lampje tijdsinstelling: na 1 uur automatisch uitgeschakeld

- Geruisloos

- Formaat: ca. 8 x 8 x 11,5 cm

- Stoomhoeveelheid: 35 ml per uur

Pakket bestaat uit:

- 1x LED kaars luchtbevochtiger

- 1x USB-kabel (zonder adapter)

- 2x Katoenen staafjes (wasbaar)

- 1x Engelstalige gebruiksaanwijzing

- Wordt geleverd zonder AC-adapter

Highlights & specificaties

 • 3-in-1 LED-kaars, Luchtbevochtiger en Aroma Diffuser
 • Verkrijgbaar in 3 leuke kleuren
 • Verbetert de luchtkwaliteit in huis of op kantoor
 • Werkt tegen hoofdpijn, droge ogen, droge huid en bij last van de luchtwegen
 • Met geïntegreerde geurdispenser voor aroma’s
 • Het warme licht zorgt voor een romantische sfeer
 • Eenvoudig in gebruik
 • Met USB-aansluiting
 • Zeer efficiënt en geruisloos
 • Mooi design met hoge decoratieve waarde en neemt nauwelijks ruimte in beslag
 • Verzendkosten: €5,95 (Let op: GRATIS verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details