Uitverkocht

Set van 100 Laundry Sheets Wasdoekjes

Niet leverbaar

Met deze laundry sheets kun je een hoop geld op de was besparen, het is geschikt voor alle soorten was en heeft een verbluffende werking

Heb je enig idee hoeveel geld je per maand, of per jaar kwijt bent aan het draaien van al je was? Je hebt verschillende wasmiddelen nodig voor verschillende kleding en dan hebben we het nog niet eens over vlekverwijderaars en wasverzachters. Voor je het weet ben je een vermogen kwijt. Wil jij ook honderden euro's per jaar besparen? Doe dan voortaan de was met deze Laundry Sheets. Voor slechts €12,95 heb je vandaag 100 van deze Laundry Sheets - dat is dus nog geen 13 cent per wasbeurt!

Tip: Bekijk onderstaande video!

Geschikt voor al je soorten was

We introduceren je vandaag het perfecte en eenvoudig te gebruiken wasmiddel, de S2O Laundry Sheets. Of je nu witte, normale, bonte of donkere was hebt, het enige wat je aan het wasgoed hoeft toe te voegen is één Laundry Sheet per wasbeurt! Met één Laundry Sheet haal je alle vlekken, ook de meest hardnekkige, uit het wasgoed. Even de vlek behandelen met een Laundry Sheet en dan gooi je de Laundry Sheet in de wasmachine met de was, of deze nu 30 graden of 90 graden is, alles wordt gegarandeerd schoon. Je hoeft dus niet meer te meten, te mengen en die zware dozen of flessen met wasmiddel te sjouwen. Slechts één doekje vervangt alles wat je nu gebruikt voor de was!

Gegarandeerd resultaat

Er is door een onafhankelijk bureau onderzoek laten verrichten naar de werking. De fantastische werking van S2O Laundry Sheets is door dit onafhankelijk onderzoekslaboratorium bewezen. Het onderzoek gaf zelfs aan dat Laundry Sheets minimaal net zo goed, maar vaak zelfs beter, schoonmaken dan je huidige merk wasmiddel. En het mooie is dat Laundry Sheets tijdsbesparend, milieuvriendelijk en per wasbeurt veel goedkoper is!

Optimaal behoud van kleur

Laundry Sheets zullen je kleren niet meer verbleken zoals dat met andere waspoeders die bleek bevatten kan gebeuren. Deze unieke en gepatenteerde formule voorkomt bovendien dat vuil zich weer hecht op de kleding, hierdoor blijft de witte was wit en de gekleurde was levendig met heldere kleuren. Je kleren zullen met de Laundry Sheets veel langer als nieuw lijken!

Highlights & specificaties

  • Slechts €12,95 ipv €29,95
  • Set van 100 Laundry Sheets
  • Geschikt voor normale, witte, donkere of bonte was
  • Slechts 1 doekje nodig per wasbeurt
  • Bespaar een hoop geld op de was doen
  • Nog geen 13 cent per wasbeurt!
  • Weekt zelfs de meest hardnekkige vlekken los
  • Verbleekt de kleding niet, optimaal behoud van de kleuren
  • Kleding zal langer als nieuw lijken
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details