Uitverkocht

Lanaform Personal Air Purifier met Ionisator

Niet leverbaar

Met deze innovatieve luchtreiniger zorg je ervoor dat je weer overal Ècht frisse lucht inademt!

Het is eigenlijk ongelofelijk hoeveel troep we dagelijks allemaal inademen. Stof, pollen, bacteriën, schimmels, uitwerpselen van de huismijt en ga zo maar door. Met deze innovatieve luchtreiniger zorg je ervoor dat je weer Ècht frisse lucht inademt. Vandaag bij koopjedeal haal je er al een in huis voor slechts €14,95. Profiteer!

Frisse en zuivere lucht

Als je geen last hebt van irritatie van de luchtwegen of niezen zonder reden, klinkt dit product misschien als iets onnodigs. Maar per dag ademen we meer dan 20.000 keer in en uit. Het is dus zeker niet onbelangrijk dat het zuivere lucht is wat je inademt. Zuurstof heeft namelijk een zeer grote invloed op het goed functioneren van je lichaam. Met deze luchtreiniger filter je alle schadelijke deeltjes in de lucht moeiteloos weg!

Ook voor in de auto

Dit toestel produceert binnen het werkingsveld negatieve ionen met een hoge dichtheid die zich hechten aan de positieve ionen in de toxische deeltjes. De positieve ionen worden minder vluchtig, waardoor ze vallen en je ze niet meer inademt. Zo wordt voorkomen dat er talrijke toxische deeltjes zoals rook, stof, pollen, schimmels, bacteriën en andere allergenen worden ingeademd. De Personal Air Purifier heeft eveneens een beschermende werking tegen elektrostatische en elektromagnetische golven die gegenereerd worden door het dagelijks gebruik van computers en andere huishoudelijke apparaten. De luchtreiniger wordt geleverd inclusief een setje om de air purifier in de auto voor luchtinlaat te monteren zodat diesel en roetdampen de auto niet vervuilen!

Specificaties

-Spanning: 3V - 5V

-Verbruik: 0.5 W

-Emissie: 1,5 x 106 ionen per minuut

-Ozon: <= 0,05 ppm

-Effectieve reikwijdte: 1 meter

Highlights & specificaties

  • Slechts €14,95 ipv €39,95
  • Lanaform Personal Air Purifier met Ionisator
  • Verwijdert stof, pollen, bacteriën, schimmels, uitwerpselen van de huismijt en ga zo maar door

  • Overal schone en zuivere lucht
  • Vermindert en voorkomt astma-, hooikoorts- en hoofdpijnklachten
  • Elektrostatische en elektromagnetische golven worden onschadelijk gemaakt
  • Inclusief setje om het in de auto te monteren (bij de luchtinlaat)
  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Perfect voor thuis, in de auto en op het kantoor
  • Verzendkosten: €5,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details