Uitverkocht

Display Krassenverwijderaar - Herstelt oppervlakkige krassen in je beeldscherm

Niet leverbaar

Telefoonzaken vragen vaak de hoofdprijs om je scherm weer in zijn originele staat te brengen. Daarom hebben we bij Koopjedeal een goedkopere oplossing - een display krassenverwijderaar!

Heb jij het advies om je telefoon te voorzien van een screen protector in de wind geslagen? Helaas ben je nu te laat en zit er een kras in je scherm.. wat nu?! Telefoonzaken vragen vaak de hoofdprijs om je scherm weer in zijn originele staat te brengen. Daarom hebben we bij Koopjedeal een goedkopere oplossing - een display krassenverwijderaar!

Voor lichte tot normale krassen

Dat constant aankijken tegen die krasjes maakt je op den duur best chagrijnig. Het is maar goed dat dankzij dit product deze krassen helemaal niet permanent hoeven te zijn! Deze krasverwijderaar verwijdert alle lichte tot normale beeldschermkrassen. Ook bij Koopjedeal moeten we natuurlijk realistisch blijven, als je hele beeldscherm aan diggelen ligt gaat dit product uiteraard geen uitkomst bieden. Maar als het nog niet zo rampzalig is dan biedt deze krasverwijderaar zeker uitkomst!

Hoe werkt het nou eigenlijk precies?

Je ontvangt per bestelling 2 sachetjes die zijn voorzien van 2ML speciale polish en een microvezel doekje. Je smeert de polish op je scherm, en deze wrijf je vervolgens met het microvezeldoekje goed in met cirkelbewegingen. Voor optimaal resultaat herhaal je dit proces enkele keren. De polish verwijdert de kras feitelijk niet, maar vult deze helemaal op zodat deze niet meer zichtbaar is! Het resultaat; krasjes en oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Highlights & specificaties

  • Slechts €3,95 ipv €12,95
  • Display Krassenverwijderaar
  • Herstelt krassen en oneffenheden in je display
  • Je ontvangt per bestelling 2 sachetjes
  • Genoeg voor meerdere displaybehandelingen
  • Voorkomt een hoop irritaties
  • Bespaar jezelf een hoop geld op dure reparatiekosten!
  • Verzendkosten: slechts €2,95
Toon details Verberg details