Krachtige TurboTronic Blender met IJscrusher Bullet

Niet leverbaar

Begin je dag goed door met deze blender een sapje of smoothie te maken. Een glas vol vitamines in de ochtend zal ervoor zorgen dat je jouw dag met meer energie zal starten.

Is het alweer tijd om wat kilootjes te verliezen? Toe aan een nieuw dieet en levensstijl? Dan is de TurboTronic Blender een ideaal product voor jou. Begin je dag goed door een sapje of smoothie te maken. Een glas vol vitamines in de ochtend zal ervoor zorgen dat je jouw dag met meer energie zal starten. Je krijgt niet alleen meer energie die je vervolgens kan gebruiken om te sporten, maar smoothie en sapjes zijn meestal ook laag in calorieën; een win-win situatie dus. Je kan alle soorten smoothies en sapjes maken, want dit product heeft een vermogen van 800W en zal geen enkel probleem hebben bij het blenderen.

Neem je ontbijt mee

Als je weinig tijd hebt in de ochtend, kan je altijd nog je smoothie meenemen. Je kan de nacht ervoor je smoothie of sap maken en het in een fles schenken, vervolgens kan je hem in de koelkast bewaren. Na het aanschaffen van dit product, zal je geen excuus meer hebben om in de ochtend een chocolade croissant te kopen.

Verkrijgbaar in diverse kleuren

Dit product is te verkrijgen in 4 verschillende kleuren. Er is geheid een kleur die past in jouw keuken. Je kunt kiezen uit zwart, groen, oranje of paars.

Specificaties

- Vaatwasser veilig: Ja

- IJscrusher: Ja

- Vermogen: 800 Watt

- Bodem met antislip: Ja

- Kleur: Oranje, groen, zwart, paars

- Aantal messen: 4

- Materiaal behuizing: Plastic

- Materiaal hakoppervlak: RVS

- Materiaal kom: Glas

- Afneembare mesjes: Nee

- Inhoud: 1500 ml

Highlights & specificaties

  • Met anti-slip voetjes
  • Vier verschillende kleuren
  • Vermogen van 800W
  • Roestvrij stalen bladen
  • Gratis verzending én gratis retourneren
Toon details Verberg details