Uitverkocht

Koolmonoxidemelder - Optioneel met 2 Rookmelders

Niet leverbaar

Met deze koolmonoxidemelder en rookmelders zorg je ervoor dat je altijd beschermd bent tegen koolmonoxide en brandgevaar.

Koolmonoxide is een zeer gevaarlijk gas. Dit komt vooral omdat het zowel kleurloos als geurloos is. Het is dus voor de menselijke zintuigen onmogelijk waar te nemen, en dat is ontzettend gevaarlijk want het wordt zo snel in je bloed opgenomen dat hulp vaak te laat komt. Honderden mensen per jaar sterven aan de gevolgen van koolmonoxide-vergiftiging. Om ervoor te zorgen dat jij niet de volgende bent, hebben we vandaag weer een zeer nuttige en veilige deal voor je!

Alarm wanneer er gevaar dreigt

Koolmonoxide komt vrij bij onvolledige verbranding van brandstoffen zoals bijvoorbeeld aardgas, hout of kolen. Deze koolmonoxidemelder waarschuwt je op tijd als er koolmonoxide vrijkomt. Plaats de melder in de buurt van de plaats waar mogelijk gas kan ontsnappen, zoals de cv-ketel, gaskachel, gasboiler of open gashaard. Koolmonoxide wordt ook wel de sluipmoordenaar genoemd. Dit omdat het voor de mens niet waar te nemen is. Het is echter zo giftig dat je snel bewusteloos raakt. Daarom dus dit apparaatje; als er gevaar dreigt, zal het luid en duidelijk van zich laten horen!

Eenvoudig in gebruik te nemen

Om er zeker van te zijn dat het meest effectief gebruik wordt gemaakt van de koolmonoxidemelder, moet deze tenminste 1,5 meter boven de vloer en tenminste 2 meter buiten bereik van verbrandingsapparaten geplaatst worden. De koolmonoxidemelder is enkel geschikt voor binnen gebruik. Test of de koolmonoxidemelder goed functioneert door gedurende 2 seconden op de testknop op de voorkant van het alarm te drukken. Als het goed is hoor je dan 4 pieptonen en knippert de rode LED. Eenmaal in gebruik zul je een melding krijgen als de batterijen bijna leeg zijn. Met deze melder in je gelederen ben je verzekerd van 24-uurs bescherming op het gebied van koolmonoxide!

Specificaties Koolmonoxidemelder

-Voeding: DC 4.5V (3x LR6 alkaline)

-Sensortype: elektrochemisch

-Sensor: circa 5 jaar

-Werkingstemperatuur: 8˚C - 45˚C

-Alarm volume (dB): > 85 Decibels op 1 meter

-Batterijlevensduur: circa 1 jaar

-24 uur bescherming

-Langwerkende elektrochemische sensor

-Gemakkelijke installatie

-Test/herstel knop

-Lege batterij waarschuwing

-Geleverd met muurpluggen en schroeven

Extra optie: 2 Rookmelders erbij!

Rookmelders redden levens! Het wordt niet voor niets aangeraden om ze in huis te hebben hangen. Er zijn tal van oorzaken waardoor een brand kan uitbreken. Vaak verspreidt het vuur zich zo snel dat snel handelen echt een must is. En dan wil je natuurlijk die rookmelders in huis hebben! Zo bescherm je niet alleen je huis + eigendommen maar ook jezelf en je gezin!

Specificaties Rookmelder

-85 dB alarmsignaal.

-Continu bewaking.

-Draadloze montage.

-Lege batterij indicatie.

-Testschakelaar.

-Inclusief 9V batterij.

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €19,95 ipv €49,95
  • Koolmonoxidemelder / Rookmelders
  • De producten zijn TUV gekeurd volgens de Europese normen
  • Waarschuwt je op tijd bij gevaar met het luide alarm
  • Koolmonoxide is niet door de mens waar te nemen; levensgevaarlijk!!
  • 24-uur bescherming
  • Eenvoudig in gebruik te nemen
  • Voel je veiliger in huis
  • Bescherm jezelf en je gezin tegen koolmonoxide vergiftiging en brand
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details