Uitverkocht

Konbanwa Seed Hoofdkussen - Nooit meer slapeloze nachten!

Niet leverbaar

Het Konbanwa Seed hoofdkussen is gevuld met Cassia zaden, welke bewerkt zijn met een eeuwenoude techniek. Cassia zaden zorgen voor een optimale gewichtsverdeling
en warmteverdeling zodat je altijd een ontspannen houding aan kunt nemen.

Heb je weer eens de halve nacht niet kunnen slapen, omdat je hebt liggen draaien en woelen? Dan is de oorzaak waarschijnlijk het hoofdkussen. De meeste kussens zijn namelijk altijd te slap of juist net weer te stijf, waardoor je hoofd onvoldoende wordt ondersteund tijdens je slaap. Dit met alle gevolgen en lichamelijke klachten van dien. Met het Konbanwa Seed kussen heb je hier geen last meer van, waardoor je 's nachts heerlijk tot rust kunt komen!

Speciale vulling

Het Konbanwa Seed hoofdkussen is gevuld met Cassia zaden, welke bewerkt zijn met een eeuwenoude techniek. Cassia zaden zorgen voor een optimale gewichtsverdeling en warmteverdeling zodat je altijd een ontspannen houding aan kunt nemen. De sleuven aan ene zijde van het kussen hebben een masserende werking en bevorderen bovendien de bloedcirculatie. Deze zijde van het kussen is erg koel dankzij de sleuven, maar als je het kussen omdraait heb je een zijde die gevuld is met kapok en zeer warm is in de winter. Dit kussen is dus geschikt voor ieder jaargetijde!

Geschikt voor iedere slaappositie

Het unieke sleuvenontwerp zorgt voor een hoge luchtdoorlaatbaarheid en verbetert de steun aan je hoofd, nek en rug. Dankzij de rits aan de zijkant zou je eventueel ook nog vulling kunnen verwijderen/toevoegen. Zo kun je zelf de dikte en hardheid van het kussen bepalen. Bewaar de vulling bijvoorbeeld ergens in een zakje. Mag het kussen na enige tijd toch weer wat voller? Dan vul je het gewoon weer bij. Dit hoofdkussen is daarom geschikt voor iedereen, wat je persoonlijke voorkeur of slaappositie ook is!

Specificaties

-Materiaal: Katoen

-Vulling: Cassia zaden en Kapok

-Afmetingen: 50 x 60 cm

-Lucht het kussen maandelijks minimaal 30 minuten in zonlicht.

Highlights & specificaties

  • Slechts €19,95 ipv €59,95
  • Konbanwa Seed Hoofdkussen
  • Speciale cassiazaden en kapokvulling
  • Koel in de zomer, warm in de winter
  • Optimale gewichtsverdeling
  • Voorkom en verhelp rug/nek/schouderklachten
  • Geschikt voor iedere slaappositie
  • Nooit meer slapeloze nachten
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details