Uitverkocht

Bestron Koffiezetapparaat met Koffiemolen

Niet leverbaar

Dit luxe koffiezetapparaat is voorzien van een geruisarme, kegelvormige RVS koffiemolen waarmee je middels koffiebonen verse koffie kunt zetten.

Op elke hoek van de straat zit er wel eentje, een cafeetje waar je de lekkerste soorten koffie kunt drinken. Natuurlijk heb je niet altijd tijd en geld om een kop koffie te halen bij je favoriete koffietentje. Daarvoor hebben wij nu de perfecte oplossing; je zet met deze Bestron de allerlekkerste bonenkoffie gewoon bij je thuis. Dit is het ultieme koffiezetapparaat voor de echte koffieliefhebber!

Zeer compleet uitgevoerd

Dit luxe koffiezetapparaat is voorzien van een geruisarme, kegelvormige RVS koffiemolen waarmee je middels koffiebonen verse koffie kunt zetten. Het apparaat heeft een hoogwaardige behuizing met RVS voorzijde, een glazen kan met een inhoud van 0,75 liter en is voorzien van een druppelstop, warmhoudplaatje en automatische uitschakeling. Je kunt zelf de maalgraad van de koffiebonen instellen. Je hebt de keuze tussen versgemalen bonenkoffie of filtermaling en het koffiezetapparaat geeft een eindsignaal na voltooiing van het brouwproces. Deze compacte en ruimtebesparende koffiezetter heeft tevens een handig bedieningspaneel met geïntegreerde lampjes voor instelbare koffiesterkte en aantal kopjes.

Eenvoudig in gebruik

Deze 820W koffiemachine zet in een handomdraai maximaal 6 kopjes koffie en je kunt het aantal kopjes (2/4/6) kiezen. De koffiesterkte kan ook worden ingesteld op normaal of sterk. Er zijn 5 selecteerbare maalgrofheden. Het koffiezetapparaat is zeer eenvoudig te gebruiken en je kunt het milieuvriendelijk maken met behulp van de meegeleverde druppelstop/permanente filter. De koffiepot is uitgerust met een kookplaat, maar is zeer veilig in gebruik omdat het een signaal geeft na voltooiing van het koffiezetten. Dankzij het compacte ontwerp heeft het koffiezetapparaat van Bestron altijd een toegankelijke plaats in de keuken. Uiteraard ook geschikt voor op de zaak!

Specificaties

- Inhoud waterreservoir: 750 ml/ 6 kopjes

- Vermogen: 820 Watt

- Inhoud bonenreservoir: 90 gram

- Maalgraad instelbaar in 5 standen

- Keuze tussen versgemalen bonenkoffie of filtermaling

- Koffiesterkte instelbaar; normaal-sterk

- Kopjes aantal instelbaar: 2-4-6

- Warmhoudplaat

- Auto-off na 35 minuten

- Kleur: zwart/rvs

- Garantietermijn: 5 jaar

- Voeding: 220 - 240 V~, 50/60 Hz

- Afmetingen (hxbxd) 38,8 x 16 x 31 cm

- Gewicht: 3,56 kg

Highlights & specificaties

  • Bestron Koffiezetapparaat met Koffiemolen
  • Altijd een verse koffie met een rijke en volle smaak
  • Koffiebonen worden vers gemalen in de ingebouwde molen (5 fijnheden instelbaar)
  • Ook geschikt voor filtermaling
  • Handig bedieningspaneel
  • Zet tot wel 6 kopjes koffie in één keer
  • Stijlvol, compact en ruimtebesparend design
  • Voorzien van druppelstop, warmhoudplaatje en automatische uitschakeling
  • De heerlijkste koffie met een aromatische afdronk maak je voortaan gewoon thuis!
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details