Uitverkocht

Armani Horloge | Voor Heren

Niet leverbaar

Ben jij nog op zoek naar een mooi uurwerk voor aan jouw lege pols? Dan hebben wij voor jou nu een fantastische deal. Dit prachtige heren horloge van Armani!

Ben jij nog op zoek naar een mooi uurwerk voor aan jouw lege pols? Dan hebben wij voor jou nu een fantastische deal. Natuurlijk is het leuk om een horloge te krijgen maar een horloge cadeau doen is misschien zelfs nog leuker. Dit prachtige klokje wordt geleverd in een chique verpakking die tevens kan fungeren als opbergdoos voor jouw nieuwe horloge!

Professionele & stijlvolle horloges

Dit horloge heeft een diameter van 43mm en is voorzien van een lederen band. Het horlogekast is van roestvrij staal en de blauwe wijzerplaat geeft het horloge die unieke uitstraling. Wat betreft de waterdichtheid heeft het horloge een 5ATM. Deze horloges zijn geschikt om mee te douchen of zwemmen, mits geen grote temperatuurverschillen optreden.

Ook leuk om cadeau te doen!

Armani wordt wereldwijd gezien als een van de meest prestigieuze namen in de modeindustrie. Dit Italiaanse modehuis is gespecialieerd in het ontwerpen en produceren van haute couture, confectie, lederen kleding, schoenen, horloges, juwelen, cosmetica, parfum en interieur.

Pakketje wordt verzekerd verzonden

Wij gaan ervan uit dat het pakketje in goede staat bij je wordt afgeleverd. Maar ongelukken gebeuren nu eenmaal waardoor de kans op beschadigingen of zelfs het verlies van de zending toeneemt. Daarom kiezen wij ervoor om het pakketje verzekerd naar je op te sturen. Als er dan iets misgaat, komen wij zo snel mogelijk met een gepaste oplossing voor het probleem. Zo heb jij de garantie dat jouw bestelling hoe dan ook goed bij je aankomt.

Highlights & specificaties

  • Heren Horloge Armani AR1978
  • Prachtig heren horloge
  • Met een Quartz uurwerk
  • Voorzien van cadeauverpakking
  • Waterbestendigheid 5 ATM
Toon details Verberg details