Ted Baker Horloge | Voor Dames

Levertijd: Volgende werkdag verzonden!

Ben jij nog op zoek naar een mooi uurwerk voor aan jouw lege pols? Dan hebben wij voor jou nu een fantastische deal. Dit mooi en opvallend dameshorloge van Ted Baker!

€ 159,99  € 89,99

Ben jij nog op zoek naar een mooi uurwerk voor aan jouw lege pols? Dan hebben wij voor jou nu een fantastische deal. Natuurlijk is het leuk om een horloge te krijgen maar een horloge cadeau doen is misschien zelfs nog leuker. Dit prachtige klokje wordt geleverd in een chique verpakking die tevens kan fungeren als opbergdoos voor jouw nieuwe horloge!

Professionele & stijlvolle horloges

Dit horloge heeft een diameter van 35mm en is voorzien van een lederen band. Het horlogekast is van roestvrij staal en de kleurrijke wijzerplaat geeft het horloge die unieke uitstraling. Wat betreft de waterdichtheid heeft het horloge een 3ATM. Dit betekent dat het kan worden gedragen met handenwassen en het kan prima tegen regen.

Ook leuk om cadeau te doen!

Ted Baker is een Britse detailhandel in luxe kleding en accessoires.Ted heeft iets speciaals voor iedereen! Of je nu op zoek bent naar een relaxte look voor alledag, of op zoek bent naar de meest in het oog springende design, je bent bij Ted Baker aan het juiste adres.

Pakketje wordt verzekerd verzonden

Wij gaan ervan uit dat het pakketje in goede staat bij je wordt afgeleverd. Maar ongelukken gebeuren nu eenmaal waardoor de kans op beschadigingen of zelfs het verlies van de zending toeneemt. Daarom kiezen wij ervoor om het pakketje verzekerd naar je op te sturen. Als er dan iets misgaat, komen wij zo snel mogelijk met een gepaste oplossing voor het probleem. Zo heb jij de garantie dat jouw bestelling hoe dan ook goed bij je aankomt.

Highlights & specificaties

  • Dames Horloge Ted Baker TE50013001 
  • Prachtig dames horloge 
  • Niet geschikt voor het zwemmen
  • Perfect om cadeau te doen!
  • Opvallend & stijlvol design
Toon details Verberg details