Uitverkocht

Meep! Kindertablet met leuke accessoires - Maximaal plezier, minimaal risico!

Niet leverbaar

Meep! Kindertablet met leuke accessoires - Maximaal plezier, minimaal risico!

Ze beginnen er tegenwoordig steeds jonger mee; kinderen en digitale apparaten. Hoewel je er soms versteld van kan staan hoe snel de kleintjes het allemaal begrijpen, heb je toch liever niet dat je kind zomaar alles kan doen met je dure tablet. Met deze speciale kindertablets heb je als ouder zijnde zelf de touwtjes in handen, je kunt precies instellen en in de gaten houden wat je kind wel en niet mag doen met de tablet. En bovendien is de tablet optimaal beschermd tegen valpartijen!

Hou alles nauwlettend in de gaten

Maak je je zorgen dat je kinderen online wel eens iets zouden tegen kunnen komen waarvan je liever had gewild dat ze het niet hadden gezien? Met de Meep! kindertablet is het zeer eenvoudig om in te stellen wat je kinderen wel en niet mogen. Je kunt alles wat er op de tablet gebeurt eenvoudig in de gaten houden vanaf iedere computer, mobiele telefoon of direct via de tablet zelf. Je kunt zelf instellen welke apps ze wel en niet mogen gebruiken/downloaden. Zo zorg je ervoor dat de kids de tablet alleen gebruiken waarvoor hij bedoeld is; namelijk plezier hebben, en tegelijkertijd leren en hun hersenen verder laten ontwikkelen!

Zeer eenvoudig in gebruik

De Meep! WiFi tablet draait op een aangepaste versie van Android 4.2 en deze is zo bewerkt dat kinderen vanaf 5/6 jaar er zonder hulp mee aan de slag kunnen. Er is een speciale appstore met gratis spelletjes en andere leerzame apps. Ook staan er standaard al vele apps op de tablet. De 7 inch-tablet heeft aan de binnenzijde een 1 Ghz Cortex A8-processor met 512 MB aan Ram geheugen. Wat betreft opslag kun je de 4GB die aanwezig is nog uitbreiden met een micro-SD-kaart. Aan de voorzijde zit een 0,3 megapixelcamera om foto's mee te maken of om een video mee te schieten. Naast de micro USB zit er zelfs een HDMI-aansluiting op de tablet zodat de kids ook op het grote televisiescherm aan de slag kunnen. De tablet is bovendien optimaal beschermd met rubberen bumpers. Mocht hij een keer vallen dan haalt dat absoluut niets uit!

Inclusief leuke accessoires

We hebben de deal helemaal compleet gemaakt door per tablet nog eens 2 leuke accessoires toe te voegen. Je kunt kiezen uit 2 pakketten; de kindertablet met een drumstel + stuur of de kindertablet met een koptelefoon + piano. Deze accessoires zijn via bluetooth eenvoudig te connecten met de tablet en sluiten aan op de vele leuke apps en spelletjes die beschikbaar zijn. De pakketten zijn vooraf samengesteld, dus een andere samenstelling kiezen behoort helaas niet tot de mogelijkheden. Maar dat mag de pret vast niet drukken!

Pakket 1: Kinder tablet met drumstel en stuur

Pakket 2: Kinder tablet met piano en koptelefoon

Highlights & specificaties

  • Slechts €49,95 ipv €99,95
  • Meep! Kindertablet
  • Keuze uit 2 verschillende accessoirepakketten
  • Hou als ouder alle controle in eigen handen
  • Besturingssysteem is aangepast en geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar
  • Speciale appstore met vele leerzame apps en leuke spelletjes
  • Met 0,3 megapixel camera die foto's en video's maakt
  • Tablet is optimaal beschermd met rubberen bumpers
  • Maximaal plezier, minimaal risico!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details