Uitverkocht

Kentia Kamerpalmbomen in XL formaat

Niet leverbaar

Door hun elegante groene bladeren zorgen deze Kentia kamerpalmbomen voor een tropische uitstraling in huis. Daarnaast hebben de palmen een luchtzuiverende werking én zijn ze makkelijk in onderhoud.

De kerstboom zal inmiddels bij jou ook alweer opgeruimd zijn, staat toch best wel leeg ineens.. Die leegte vul je natuurlijk maar wat graag op met iets sfeervols. Daarvoor heb je vandaag een uitgelezen mogelijkheid, want deze prachtige Kentia kamerpalmen staan prachtig in ieder interieur.

Een ideale kamerplant

De Kentia behoort tot de meest populaire kamerpalmen. Door hun elegante groene bladeren zorgen ze voor een tropische uitstraling in huis. Daarnaast hebben de palmen een luchtzuiverende werking én zijn ze makkelijk in onderhoud. Ze zetten schadelijke CO2 om in gezonde zuurstof. De Kentia palm, ook wel bekend als Howea Forsteriana, is een prachtige palm afkomstig van Lord Howe Island, een eiland ten oosten van Australië. Het is niet alleen een zeer geliefde kamerplant, maar ook een fijne kantoorplant. De plant is te herkennen aan zijn donkergroene, brede, geveerde blad. De Kentia wordt ook wel de ‘Koning onder de palmen’ genoemd. Hij zuivert de lucht door schadelijke stoffen uit de lucht te verwijderen. Dit voorkomt branderige ogen en vermindert hoofdpijn.

Eenvoudig te verzorgen

Kentia palmen zijn zeer gemakkelijk in onderhoud omdat ze weinig water nodig hebben. De palm houdt van een standplaats in schaduw of halfschaduw. Nooit in de volle zon omdat dit bladverbranding veroorzaakt. Het best kan hij dan ook geplaatst worden bij een raam op het noorden. Als het blad lichter of geel wordt dan krijgt deze te veel licht, verplaats hem dan naar een iets minder lichte plek. Het is van belang dat de grond niet droog komt te staan, houd hem goed vochtig. Twijfel je wanneer je water moet geven, voel dan met je vinger of de aarde nog vochtig is of niet.

Oplopende korting bij 2 stuks

De palmen worden keurig netjes bij je thuis afgeleverd en hebben op dat moment al een hoogte van maar liefst 90 tot 110 cm. Als je gaat voor een set van 2 stuks kun je ook nog eens een extra korting tegemoet zien.

- 1 XL Kentia kamerpalm - vandaag slechts €24,99 ipv €59,99

- 2 XL Kentia kamerpalmen - vandaag slechts €34,99 ipv €119,99

Highlights & specificaties

  • Kentia Kamerpalmbomen in XL formaat
  • Leveringshoogte: maar liefst 90 - 110 cm
  • Staat prachtig in iedere stijl interieur
  • Geeft je woonkamer of kantoor een exotische twist
  • Met luchtzuiverende werking; vermindert problemen aan de luchtwegen, ogen en hoofdpijn
  • Eenvoudig te verzorgen; vereist weinig tijd en moeite
  • Tip: ga voor een set van 2 stuks en ontvang oplopende korting
  • Let op: afwijkende retourvoorschriften wegens levende producten
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: GRATIS verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details