Uitverkocht

Diervriendelijke Honden-, Katten- en Steenmarter Verjager

Niet leverbaar

Deze verjager verjaagt honden, katten en marters op een zeer mileu- en diervriendelijke manier, namelijk d.m.v. een ultrasone toon die voor mensen niet waarneembaar is. Bescherm je tuin op een vriendelijke manier!

Honden en katten kunnen je beste vrienden zijn, maar af en toe kunnen ze ook wel eens voor overlast zorgen. Denk bijvoorbeeld aan honden of katten die in je tuin graven of hun behoeftes doen tegen je heg. Dit kan erg vervelend zijn, maar je wilt de beestjes natuurlijk niet op een dieronvriendelijke manier verjagen. Door middel van deze ultrasone verjager kan overlast veroorzaakt door honden en katten gemakkelijk en veilig worden verholpen. Deze verjager maakt gebruik van een infrarood signaal en werkt direct zodra er een indringer is gesignaleerd. Dit gebeurt door middel van een (voor mensen onhoorbaar) ultrasoon geluidssignaal, dat in werking treed zodra het beestje jouw tuin in komt.

Ontzettend effectief

Dieren ervaren het geluidssignaaal als storend en zullen maken dat ze snel de benen nemen. Maar maak je geen zorgen, want deze ongewenste dieren verjager is uiterst diervriendelijk en behoort zelfs tot één van de meest milieu- en diervriendelijke manieren van verdrijven en verjagen. Hang de verjager op, of steek de verjager in de grond. Geen giftige stoffen, geen gevaar voor mens en dier, geen verontreiniging van de lucht, bodem of grondwater. Reukloos, diervriendelijk en uiterst effectief.

Waarom kan ik autobrand krijgen door steenmarters?

Deze ultrasone verjager verjaagt niet alleen honden en katten op een diervriendelijke manier, maar ook steenmarter. De steenmarter is best een geinig beestje, maar is niet erg welkom in de auto. Deze knager zorgt vaak voor frustraties onder de motorkap van je auto. Denk aan doorgeknaagde bougiekabels of aangevreten kabelbomen. Dit kan grotere gevolgen hebben, zoals autobrand. De marter is nachtactief en vindt vaak zijn beschutte plaatsen op, zoals onder de motorkap van auto's.

Van oorsprong komen marters voor in bossen, maar ze komen steeds vaker voor in steden. Voorkom vervelende aanvallen tijdig met een goed afweersysteem! 

Specificaties

- Niet schadelijk voor de dieren en het bodemleven

- Met bewegingssensor

- Werking tot ca. 30 m2

- Werkt op 3x AA batterijen (niet meegeleverd)

Highlights & specificaties

  • Ultrasone honden-, katten- en steenmarter verjager
  • Verdrijft ongewenste dieren in je tuin d.m.v. geluidsgolven
  • Voorkomt schade aan je mooie tuin, auto en spullen
  • Het ultrasone geluidssignaal is niet te horen door mensen
  • Kan opgehangen worden of in de grond worden gestoken
  • Uiterst milieu- en diervriendelijk
  • Voorzien van bewegingssensor
  • Voorkom autoschade of zelfs autobrand door marters!
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 3 of meer artikelen)
Toon details Verberg details