Uitverkocht

2 stuks Schitterende Bananenplanten voor in huis

Niet leverbaar

Deze tropische kamerplanten staan prachtig in ieder interieur, er groeien echte bananen aan en daarmee geef je een tropisch tintje aan je interieur!

Het mooie weer laat voorlopig nog wel even op zich wachten. De achtertuin zal daarom de komende periode op een wat lager pitje staan, dus gaan we het binnen extra sfeervol maken! Daarvoor heb je vandaag een uitgelezen mogelijkheid, want deze prachtige kamerbananen staan prachtig in ieder interieur. Je kunt vandaag een set van 2 of 4 stuks bij ons bestellen vanaf slechts €19,95 ipv €59,95 - en dan sturen we het ook nog eens GRATIS op!!

De perfecte kamerplant

Deze kamerbananen staan ook wel bekend als de Musa Oriental Dwarf. Deze tropische kamerplant groeit een stuk minder snel als de tuinbanaan, maar kan uiteindelijk toch een hoogte van zo'n 2 meter bereiken. Hun trage groei en lange levensduur maken deze tropische planten zeer geschikt als kamerplant. Deze kamerbananen houden van een lichte plek in huis en dienen regelmatig bewaterd te worden. Voor de rest zijn ze erg eenvoudig in het onderhoud en verzorging, zoals het een echte kamerplant betaamt!

Staat prachtig in ieder interieur

De bananenplanten worden keurig netjes bij je thuis afgeleverd en hebben op dat moment een hoogte van ongeveer 30-40 cm. Ze hebben op dat moment al een stevige onderstam met een dik blad en uiteindelijk zullen er zelfs echte bananen aan beginnen te groeien! Als je dit in je woonkamer hebt staan trek je gelijk veel bekijks en het geeft de rest van je interieur een stuk meer glans. Een echte eye-catcher! Let op dat de planten niet geleverd worden met de sierpotten die afgebeeld staan op onze foto's, deze is alleen ter indicatie van de schoonheid van de plant.

Je hebt 3 keuzemogelijkheden:

-Set van 2 Kamerbananenplanten - vandaag slechts €19,95 ipv €59,95

-Set van 4 Kamerbananenplanten - vandaag slechts €29,95 ipv €119,95

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €19,95 ipv €59,95
  • Schitterende Kamerbananenplanten
  • Set van 2 of 4 stuks met een enorme korting
  • Staat prachtig in ieder interieur
  • Creëer een tropisch sfeertje in huis
  • Er groeien echte bananen aan de plant
  • Prachtige eye-catchers
  • Groeit langzaam, gemakkelijk in het onderhoud
  • GRATIS verzending!
Toon details Verberg details