Uitverkocht

Ricatech Jukebox

Niet leverbaar

Product informatie

Ben jij ook zo'n muziekliefhebber? Voor dit pareltje van Ricatech maakt het niet uit of je nu een muziekverzameling hebt opgebouwd op vinyl, CD, mp3 of andere externe harde schijven. Deze klassieke retro jukebox speelt werkelijk alles in hoge kwaliteit af. Dit is echt een must-have voor ieder huis, maar ook in een bar, restaurant of op kantoor zal deze jukebox zeker niet misstaan. Je hebt er vandaag al een voor maar €699,95 - profiteer van veel korting!

Design van het verleden, techniek van het heden!

Deze inventieve Ricatech Jukebox is een ware traktatie voor je ogen en oren. Met zijn klassieke design is het een goede manier om de goede oude tijd her te beleven. Hoewel de buitenkant van een nodige dosis nostalgie is voorzien, is de binnenkant dit zeker niet. Dit apparaat beschikt over alle moderne technologieën waar we allemaal zo van houden. Deze jukebox wordt geleverd met een CD-speler die alle mp3 bestanden leest, digitale AM/FM-radio, 3-toeren platenspeler welke geschikt is voor je 33-, 45- en 78-toeren platen, USB-poort en SD-kaartingang. Niets is te gek voor dit muziekwonder!

Vele leuke en handige extra's

Met de opnamefunctie kun je met 1 druk op de knop rechtstreeks alles wat je afspeelt op een USB-stick vastleggen - dus ook met je vinyl platen! Het is tevens mogelijk om deze dan via USB naar SD te kopiëren. Aan de achterzijde van de jukebox vind je de aux ingang, externe luidspreker aansluiting en de lichtregelaar voor de leuke LED-lampbuizen. Met de aux-in kun je iedere mp3 speler, smartphone, tablet, laptop of PC aansluiten. De external speaker jack geeft je de mogelijkheid om de jukebox op elk entertainmentsysteem aan te sluiten. Samen met de 7-kleurige LED-lampbuizen brengt deze jukebox de magie van de jaren 50 in je bar, restaurant, kantoor of huis!

Optimale geluidskwaliteit

De jukebox beschikt over een complete set stereoluidsprekers van 40 Watt en levert een superieure geluidskwaliteit. De nostalgische sfeer van die "goede oude tijd" is heruitgevonden om aan te sluiten bij de moderne levensstijl! De jukebox wordt compleet met een afstandsbediening en aux-in kabel geleverd. Hij beschikt over 4 multidirection caster wheels voor het makkelijk verplaatsen. Deze Ricatech nostalgische jukebox verbetert met succes de inrichting en sfeer van bijna elke omgeving en zal altijd een optische en akoestische blikvanger zijn!

Specificaties

-Met CD speler (leest CD’s met MP3)

-Digitale AM/FM-radio

-3-toeren platenspeler voor je 33-, 45- en 78-toeren platen

-USB-poort

-SD-kaartsleuf

-Met de opnamefunctie kun je met 'één druk op de knop' rechtstreeks je vinylplaten, CD's en SD-kaarten op een USB-stick vastleggen

-Met de opnamefunctie kun je tevens bestanden van USB naar SD kopiëren

-Aux ingang

-External speaker Jack, dus externe speakers kunnen aangesloten worden

-Meerkleurige, van kleur veranderende LED-lampbuizen (7 kleuren, kunnen ook vastgezet worden)

-Compleet met een afstandsbediening en aux-in kabel geleverd

-Inclusief handleiding in het Nederlands

-4 multidirection caster wheels voor makkelijk verplaatsen

-Afmetingen: H 111,7 x B 65,5 x D 41,3 cm

-Gewicht 40,3 kg

-Werkt op netstroom

-40 Watt speaker

Highlights & specificaties

  • Slechts €699,95 ipv €999,95
  • Ricatech Jukebox
  • Jaren 50 design gecombineerd met moderne techniek
  • Speelt mp3's, CD's en 33/45/78 toeren platen af
  • Met aux ingang om gadgets als je telefoon en tablet aan te sluiten
  • Inclusief opnamefunctie - digitaliseer je platen
  • Eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening
  • Dé blikvanger in iedere ruimte!
  • Garantie: 2 jaar
  • GRATIS verzending
Toon details Verberg details