Uitverkocht

JBL Synchros S500 Over-ear Hoofdtelefoon

Niet leverbaar

JBL; een merk voor de échte audio liefhebbers. Absolute top-kwaliteit en het allerbeste geluid. Normaliter erg prijzig, maar vandaag bij ons niet!

JBL is van het professionele geluid. Een feestje buiten, het luidspreker systeem voor presentaties op scholen en in bedrijven, de speakers in de helft (!) van 's wereld's bioscopen en studiomonitoren van de grootste producers; het JBL logootje staat erop, of u het al die tijd wist of niet. Daarom is deze JBL ook zo specifiek voor mensen die zowel van hun studio als van live geluid houden. Een van onze inkopers, een echte audiofiel, is helemaal weg van JBL en heeft dus alles op alles gezet om een goede mooie deal te regelen met dit merk, en dat is gelukt!

Onderweg en thuis topgeluid

De JBL Synchros S500 over-ear is zowel thuis als onderweg in de trein genieten van absoluut topgeluid dat opgesteld is uit decennia lange ervaring met professioneel geluid. Zelfs op een door koptelefoons verzadigde markt weet deze JBL zich te onderscheiden. Dit doet de koptelefoon door de kwaliteit van het geluid: in plaats van alleen te focussen op de bass zorgt de Synchros ervoor dat ook de rest van het frequentiespectrum dynamisch en helder wordt weergegeven: hier geen in elkaar overlopende lows, maar definitie die voor kippenvel bij de veeleisende luisteraar zorgt.

Live-stage DSP functie

Het is bijna te zíen aan de S500; hij verkrijgt zijn stijl door het weglaten van tierelantijnen en de voorrang aan pasvorm en gevoel. En over gevoel gesproken; de Live-stage DSP functie – een doorbraak in audiotechniek! – geeft u het gevoel dat u in een grote concertzaal staat (door de binaural digital signal processing: uniek!). Hij kan dit door de AAA batterij, maar als die op is (na 20 uur) kan hij passief net zoveel indrukwekkende power geven. De lichtgewicht band en de echt leren oorschelpen staan uren wegdromen bij uw favoriete muziek toe.

Inclusief microfoon en beschermende draagtas

Bedienen gaat eenvoudig via de drie knoppen in zijn snoer, zowel voor Apple iOS als universele toepassingen. Wat er momenteel ook in uw playlist staat, vocaal of instrumentaal, urban of klassiek; de Synchros S500 geeft alle soorten muziek de beste weergave, zeer veelzijdig. Uiteraard heeft hij een microfoon om een gesprek tussendoor in comfort te kunnen afhandelen en u neemt hem overal mee naar toe in de meegeleverde bescherm etui. En enorme buitenkans voor een enorme korting. Check de blogs en vlogs voor de bevestiging. Niet te lang over doen. JBL!

Specificaties:

Type: Over-ear

Power input: 30mW

Frequency response: 10Hz - 22kHz

Maximum SPL: 117dB @ 30mW

Driver: Premium 50 mm

Connectie: 3.5 mm jack

AUX-kabel: 1,2 meter

Batterij: 2x AAA

Highlights & specificaties

  • Slechts €99,95 ipv €249,95
  • JBL Synchros S500 Over-ear Hoofdtelefoon
  • Laat u verrassen door krachtig, helder en mooi geluid
  • Klinkt als een concert in uw orden dankzij Live-stage DSP
  • Zachte pluche leren oorkussens
  • Lichtgewicht stalen hoofdband
  • Beschikt over een ingebouwde microfoon
  • Incl. beschermende draagtas
  • Garantie: 24 maanden
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details