Uitverkocht

Jan Des Bouvrie Design Lamp - Zeer sfeerverhogend, past in ieder interieur!

Niet leverbaar

.

Wat voor vloerlamp heb jij in huis staan? De kans dat het een originele Jan Des Bouvrie is, lijkt ons in ieder geval erg klein. Ze zijn natuurlijk prachtig om te zien, maar normaal gesproken helaas ook erg prijzig.. Bol.com biedt exact dezelfde lampen bijvoorbeeld aan voor maar liefst €249. Ons team van inkopers heeft daarom weer flink voor jullie onderhandeld waardoor wij deze prachtige Jan des Bouvrie design lampen kunnen aanbieden voor slechts €69,95 ipv €249,95 - profiteer van bijna €200 korting en vervang die oude lamp(en)!

Design by Jan Des Bouvrie

De laatste tijd is er niet meer zo veel media aandacht voor Nederlands' bekendste interieur ontwerper, maar uiteraard is hij nog steeds volop bezig met zijn specialisme! Dit maal heeft dat geresulteerd in deze prachtige design lampen. Wat deze lampen uniek maakt is dat ze erg stijlvol, maar toch ook neutraal zijn. Zowel wat betreft de kleuren (zwart of wit) en de vorm gaan ze volledig op in je interieur. Dat ga je met simpele vloerlampen bij een gemiddelde meubelboulevard zeker niet tegenkomen!

Staat prachtig in ieder interieur

Creëer sfeer waar je maar wilt! Of je nu een klassiek, eclectisch, of minimalistisch interieur hebt - deze elegante vloerlampen passen echt overal bij. Dankzij de verchroomde voet en kunststof kap krijgen ze een zeer stijlvolle en luxe uitstraling. Hij is gemaakt voor lampen met een E27 fitting (maximaal 60 Watt). Je ontvangt echter alleen de armatuur, er is geen lamp meegeleverd. Maar daar gaan jullie vast niet moeilijk over doen als je al een korting van bijna €200 euro ontvangt!

Specificaties

-Diameter: 40 cm

-Hoogte: 1,77m

-Afstand van de voet totaan het begin van de kap: 1,30 m

-Geschikte lichtbron: Gloeilamp E27 (60W) of Spaarlamp E27 (20W) (niet meegeleverd)

-Voeding: 230V-50 Hz

Highlights & specificaties

  • Slechts €69,95 ipv €249,95
  • Jan Des Bouvrie Design Lampen
  • Beschikbaar in wit (zwart uitverkocht)
  • Prachtig ontwerp van Nederlands grootste interieurontwerper
  • Het design gaat volledig op in ieder interieur
  • Met luxe en stevige verchroomde voet en kunststof kap
  • Maakt ieder interieur helemaal compleet!
  • GRATIS verzending!!
Toon details Verberg details