Uitverkocht

iPad Cover; optimale bescherming én steun voor je kostbare iPad

Niet leverbaar

Handige beschermcovers en cases voor je iPad, in diverse standen te vouwen. Automatische vergrendeling van scherm. Biedt optimale bescherming!

Een tablet is gemaakt om overal mee naartoe te nemen. Gedurende al deze tripjes komt je tablet soms voor hete vuren te staan. Een kras, deuk of barst is immers zo opgelopen. Met deze handige smartcovers en cases voorkom je al deze problemen, en bovendien hebben ze nog tal van andere handige functies. Lees gauw verder en bestel dit product vandaag met een enorme korting!

Maximale bescherming voor je beeldscherm

De iPad Smartcovers zijn voorzien van een handige flap waardoor je beeldscherm optimaal beschermd is. De magnetische cover-flap hecht zich automatisch aan het scherm totdat jij het er weer vanaf haalt. Het zachte microvezel dat aan de binnenkant zit reinigt automatisch het scherm wanneer je de cover sluit. Zo heb je altijd een mooi schoon scherm zonder er wat voor te hoeven doen! En dan is er nog iets, bij het sluiten van de cover vergrendel je ook automatisch de tablet. Dat scheelt weer een extra handeling en hiermee bespaar je de batterij natuurlijk!

Smart Cover:

Smart Case:

Gemakkelijk in handige posities te vouwen

Dankzij de slim ontworpen vouwlijnen kun je de covers en cases in verschillende posities brengen voor optimaal typ- en leesgemak. Bekijk de video's onderaan de pagina maar eens! Deze covers zijn ook wat betreft de bescherming onmisbaar. Tussen al het gebruiken door is een ongelukje zo gebeurt, vooral met kinderen in de buurt. Als je echt een optimale bescherming wil voor je gehele iPad, dan raden wij aan om de smartcase te nemen. Deze biedt namelijk nog meer bescherming, doordat hij zich als het ware als een boek om de tablet heen vouwt. Zo is dus ook de achterkant goed beschermd. Ook heeft deze een iets luxere uitstraling vanwege het materiaal, namelijk PU-leder.

Specificaties

- Kleur: Zwart

- Materiaal smartcover: Polyurethaan

- Materiaal smartcase: PU-leder

- Geschikt voor: iPad 2/3/4 en Retina

Smartcover:

Smartcase:

Highlights & specificaties

  • Smartcases & Smartcovers voor iPad 2/3/4/Retina van Mr. Handsfree
  • Beschermt je dure iPad optimaal
  • In diverse standen te vouwen; enorm gemakkelijk
  • Automatische vergrendeling van je iPad bij dichtklappen
  • Met microvezel binnenzijde om je tablet schoon te houden
  • Voorkom schade en dure reparatiekosten
  • Must-have voor iedere iPad-eigenaar!
  • Verzendkosten: €2,95 (vanaf €75 GRATIS verzending!)
Toon details Verberg details