Uitverkocht

Integral USB-sticks van 16, 32 of 64 GB

Niet leverbaar

Deze 3.0 USB sticks zijn razendsnel in het bestanden overzetten en perfect voor het opslaan van al je documenten, foto's, filmpjes en muziek.

We weten het; de USB sticks lijken overal wel in de uitverkoop te liggen. Ook in die bakken bij de kassa's van de grote elektronica winkels, dus we durven te wedden dat je je afvraagt waarom dan bestellen via Koopjedeal? Nou, deze USB-sticks zijn razendsnel! Een USB 3.0 stick is veel sneller in het overzetten van bestanden dan een normale 2.0 USB-stick. Ga dus vandaag voor topkwaliteit en snelheid voor een superscherpe prijs!

Een backupje is zo gemaakt!

Al die data in de cloud is natuurlijk heel leuk, maar als je maar even geen netwerkverbinding hebt, kun je ook niet meer bij je bestanden. Dan is het toch wel handig om die bestanden ook als back-up op een USB-stick te hebben staan. En je weet sowieso hoe computers zijn. Die kunnen er ook opeens mee ophouden en als dan net jouw bestanden op de harde schijf staan ben je dat allemaal kwijt. Zonde! Een backup met deze stick heb je ontzettend snel gemaakt! Zijn overdrachtssnelheid is van 30 tot 70 MB/s.

Klein in formaat, groots in capaciteit!

Foto's, filmpjes, muziek en correspondentie kun je allemaal opslaan, want inmiddels bieden de USB-sticks ontzettend veel ruimte. Je kunt bij ons vandaag kezen voor een 16GB, 32GB of 64GB variant. Daar kun je dus echt lekker mee voort. Sla je slag nu, want je krijgt ze vandaag voor een heel zacht prijsje!

Specificaties

-Capaciteit: 16, 32 of 64 GB

-USB 3.0 - supersnelle data transfer

-Direct te gebruiken: Plug & Play

-Compatibel met: Windows XP, Vista, 7, 8.1 en 10

-Compatibel met: MAC OS v10.0 of nieuwer

-Compatibel met: Linux v2 4.0 of nieuwer

Highlights & specificaties

  • Vanaf slechts €9,95 ipv €29,95
  • Integral USB-sticks van 16, 32 of 64 GB
  • Voor het opslaan van foto's, filmpjes, muziek en andere documenten
  • Razendsnel bestanden overzetten dankzij USB 3.0
  • Direct te gebruiken; volledig plug & play
  • Werkt ook met USB 2.0 aansluitingen
  • Super handig om te gebruiken als back-up voor belangrijke bestanden
  • Verzendkosten: slechts €3,95
Toon details Verberg details