Uitverkocht

Insectenhotel; een perfecte schuilplaats voor insecten

Niet leverbaar

f

Product informatie

Insecten brengen niet alleen wat dynamiek in jouw tuin, maar zijn ook erg nuttig. Met het insectenhotel in jouw tuin kun je de insecten onderdak bieden voor hun eitjes. Ook geef je ze een mooi plekje waar ze kunnen overwinteren. Daarnaast ziet het er ook gezellig uit in jouw tuin.

Solitaire insecten, geen kolonies

Je hoeft niet bang te zijn dat er met de komst van het hotel een heel bijennest in jouw tuin komt. De bijen die zich in het hotel nestelen zijn solitaire bijen. Solitaire dieren leven alleen en niet in een kolonie.. Bijen zijn gek op bloemen met veel stuifmeel, dus als deze in de buurt zijn wordt het hotel erg geliefd.

Nuttige insecten komen in het hotel

Lieveheersbeestjes zijn er nuttig tegen bladluizen en spinmijten. Ook dit zijn dus graag geziene gasten in het insectenhotel! Ze nestelen zich graag in dichte en natuurlijke materialen. Vlinders zullen zich ook erg welkom voelen. Zij bezoeken het hotel op zonnige, koude en natte dagen.

Gebruik:

Ophangen: het beste op een beschutte plek tot max 2 meter hoog tegen een muur, schuur, schutting, paal of iets dergelijks. De beste resultaten krijg je als je het ophangt zodat het de ochtend- of middagzon kan opvangen.

De bovenste kamer lokt de zachtaardige solitaire bijen. Ze beschikken over inkruip openingen in het hout en in de vele bamboebuisjes.

Het grotere gat in het midden is geschikt voor insecten zoals lieveheersbeestjes, oorwormen en gaasvliegen.

De onderste kamer is gevuld met dennenappels en de hoekjes en gaatjes trekken nuttige insecten aan zoals gaasvliegen die dagelijks vele schadelijke bladluizen vangen in de buurt van het insectenhotel.

Highlights & specificaties

  • Slechts €14,95 ipv €49,95
  • Perfecte schuilplaats voor insecten
  • Ideaal voor vlinders, lieveheersbeestjes en bijen
  • Eenvoudig op te hangen
  • Helpt de insecten overwinteren
  • Lieveheersbeestjes zijn nuttig tegen bladluizen en spinmijten
  • Afmetingen: 25 x 10 x 30 cm
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details