Hyundai LED Diamond shape Draadloze LED Buitenlamp met Bewegingssensor

Levertijd: Max. 1 tot 3 werkdagen

Dankzij deze draadloze buitenlamp heb je jouw tuinpad, oprit, zolder of garage altijd verlicht en hou je ongenode gasten op afstand!

€ 39,99  € 24,99

Je kent het vast wel; je komt in het donker thuis maar voordat je naar binnen kunt gaan, moet je nog die ellendige sleutel in dat donkere sleutelgat steken. Zonder verlichting is dit een hele uitdaging te noemen. Wij hebben hier de perfecte oplossing voor! Met deze draadloze led buitenlamp met bewegingssensor loop jij voortaan veilig en verlicht je tuinpad of oprit op. Bovendien werkt het ook nog inbraakpreventief.

Tegen dieven, vóór jouw gemak

Met deze draadloze buitenverlichting maak je jouw tuin gangbaar, ook als het donker is. Dat is lekker thuis komen! Voor ongewenste bezoekers werkt het precies andersom. Het plotselinge licht zorgt ervoor dat ongenode gasten wegblijven. De lampen zijn ook zeer geschikt om in de kelder, garage, zolder of andere donkere plekken te hangen. Installatie is eenvoudig omdat de verlichting niet afhankelijk is van bedrading. De lampjes schakelen in zodra er beweging wordt gedetecteerd.

Highlights & specificaties

  • Draadloze LED Buitenlamp met Bewegingssensor
  • Ideaal voor tuin, schuur, zolder, garage, deur etc.
  • Springt automatisch aan bij beweging in het donker
Toon details Verberg details