Uitverkocht

Volautomatische Kledingstomer

Niet leverbaar

Dankzij deze handzame kledingstomer heb je geen onhandige strijkplank meer nodig. Het apparaat frist stoffen veilig en snel op en maakt korte metten met kreukels, nare geuren en bacteriën.

Je hele garderobe moeiteloos glad en ongekreukt, zoals het hoort. Met deze handzame kledingstomer worden alle stoffen en modellen weer net zo mooi, fris en glad als toen ze uit de winkel kwamen. Hete stoom lost alle kreukels op!

Kreukels verdwijnen als sneeuw voor de zon

Bij het ontwerp van deze kreukelvreter is overal aan gedacht. Het apparaat druppelt niet en werkt nauwkeurig en betrouwbaar. Dankzij de 100ML wateropslagcapaciteit die je met behulp van de stekkeraansluiting kunt opwarmen kan je vrijwel direct aan de slag. En door het vermogen van 600W is het water binnen anderhalve minuut opgewarmd en heb je stoom om je kleding vrij te maken van kreuken en vouwen. Uiteraard zit er ook een anti-kalk filter in, dus hoe hard of zacht het water ook is, het stoomstrijkijzer maakt het water perfect geschikt voor zelfs de meest delicate kleding.

Werkt horizontaal en verticaal

Deze kledingstomer werkt niet alleen horizontaal, op een strijkplank, maar ook verticaal. Het handvat maakt het gemakkelijk om de stomer in verschillende richtingen te gebruiken. Zo kun je een kledingstuk stomen terwijl deze aan een hanger of een pop hangt om het model weer helemaal naar het origineel terug te brengen. Voor dikkere stoffen (bijv. gordijnen) is er een speciaal opzetstuk meegeleverd, zodat je ook deze weer helemaal perfect in vorm krijgt.

Highlights & specificaties

  • Volautomatische Kledingstomer
  • Geschikt voor horizontaal (op een strijkplank) en verticaal (hangend) stomen
  • Houdt al je textiel als nieuw
  • Verwijdert zelfs de meest hardnekkige kreukels
  • Maakt korte metten met nare geuren en bacteriën
  • Veilig voor gevoelige stoffen zoals zijde en polyester
  • Binnen 1,5 minuut gebruiksklaar
  • Compact formaat en lichtgewicht: makkelijk hanteerbaar
Toon details Verberg details