Ingenieuze Garlic Chef Knoflookmolen

Levertijd: Max. 1 tot 3 werkdagen

De Garlic Chef is makkelijk leeg te kloppen, in tegenstelling tot de tradtionele knoflookpers, waarbij vaak resten in de pers blijven zitten.

€ 19,99  € 9,99

Heb jij ook zo'n hekel aan knoflook persen? De resten blijven vaak in de pers zitten waardoor niet alles in je gerecht terecht komt en bovendien zorgt het voor vieze handen. Herkenbaar? Dan is deze Garlic Chef Knoflookmolen echt iets voor jou!

Nooit meer vastzittende restjes

De Garlic Chef is een ingenieuze knoflookmolen voor in de keuken. Plaats een knoflookkruid in de Garlic Chef en sluit de deksel. Draai de bodem en herhaal dat een aantal keer. Hoe vaker je slijpt, hoe fijner de knoflook wordt. De Garlic Chef is makkelijk leeg te kloppen, in tegenstelling tot de tradtionele knoflookpers, waarbij vaak resten in de pers blijven zitten. Dankzij de Garlic Chef komen alle elementen van je product in het gerecht terecht, waardoor de knoflook/kruiden optimaal tot hun recht komen. De Garlic Chef wordt tevens geleverd samen met een knoflook peeler waarmee de schil van de knoflook eenvoudig kan worden verwijderd.

Ook geschikt voor andere kruiden

De Garlic Chef is echter niet alleen geschikt voor knoflook, kruiden zijn ook geen enkel probleem. Hij is geschikt voor uien, gember, pepers, olijven enz. Je maakt zodoende makkelijk verse tapenades, kruidenboter, sambal, boemboe of piri piri. De handige keukengadget is eenvoudig schoon te maken (afspoelen onder de koude kraan) en natuurlijk geschikt voor de vaatwasser.

Highlights & specificaties

  • Ingenieuze Garlic Chef Knoflookmolen
  • Nooit meer last van vastzittende restjes knoflook
  • Hoe vaker je slijpt, hoe fijner de knoflook wordt
  • Alle elementen van de knoflook komen optimaal tot hun recht
  • Ook geschikt voor kruiden, uien, gember, pepers, olijven, etc.
  • Eenvoudig schoon te maken; geschikt voor de vaatwasser
  • Maak gemakkelijk verse tapenades, kruidenboter, sambal, etc.
  • Inclusief knoflook peeler waarmee de schil van de knoflook eenvoudig kan worden verwijderd
Toon details Verberg details