Uitverkocht

Handige Messenslijper

Niet leverbaar

De perfecte oplossing om al je scherpe voorwerpen ook weer echt scherp te maken. Hij is geschikt voor messen, maar ook voor scharen en gereedschap.

Heb je een heerlijk zelfgemaakt biefstukje op je bord liggen, en dan kom je er bijna niet doorheen met je mes.. Het is erg vervelend wanneer scherpe voorwerpen als messen hun snij-kracht verliezen doordat ze bot zijn geworden. Wij hebben daar bij Koopjedeal een uitstekende oplossing voor - een ontzettend handige messenslijper!

Geschikt voor alle scherpe voorwerpen

Een messenslijper is de perfecte oplossing om al je scherpe voorwerpen ook weer echt scherp te maken. Niet alleen messen kunnen ermee worden behandeld, maar zeker ook scharen kan ermee onder handen worden genomen. Je spullen wegbrengen om ze elders te laten slijpen of ze zelfs helemaal vervangen is dus nu overbodig geworden. Dit bespaart je een hoop kostbare centen!

Zeer eenvoudig in gebruik

Het handige apparaat is gemaakt van hoogwaardig metaal. Het is een echt lichtgewicht, en dat maakt hem eenvoudig te hanteren en gebruiken. Door zijn compacte formaat is hij gemakkelijk ergens op te bergen. Pak hem erbij wanneer je merkt dat je gereedschap of mes niet meer snijdt zoals het zou moeten!

Let op: de Messenslijper is niet geschikt voor messen met een keramische laag of zeer gevoelige stalen lemmeten, zoals bijv. damastmessen.

Highlights & specificaties

  • Handige Messenslijper
  • Werkt makkelijk en snel
  • Slijpt je messen in een handomdraai
Toon details Verberg details