Uitverkocht

100-PACK Nespresso Koffiecups van Caffèrati Saluti | Intense aroma én een heerlijke smaak

Niet leverbaar

100 koffiecups van een volle Italiaanse koffieblend met een authentieke smaak.

Nespresso koffie, héérlijk! Er gaat niets boven het intense aroma en de geur van vers gebrande koffiebonen die zich door de kamer verspreiden zodra de eerste druppel in het kopje valt. Het is alleen zo jammer dat de koffiecups zo ontiegelijk duur zijn. Gelukkig hebben onze inkopers weer een geweldige aanbieding voor je! Haal nu 100 cups in huis voor slechts een fractie van wat je in de winkel zou betalen!

Authentieke Italiaanse smaak

Caffèrati Saluti koffie is een volle Italiaanse koffieblend met authentieke Italiaanse koffie smaken. Koffie gebrand voor de 2e crack (Italiaanse koffies worden vaak tot na de 2e crack gebrand) wat zorgt voor een Italiaanse espresso koffie 2.0. Deze nespresso compatible koffie cup heeft weinig tot geen aciditeit (zuren) en geen overmatige bitters maar bevat krachtige, kruidige en zoete smaaktonen.

Mix van de beste koffiebonen

De Saluti koffieblend bestaat uit een Braziliaanse koffie uit de deelstaat Minas Gerias. Deze koffie heeft een milde smaak met tonen van karamel en melkchocolade. Dit wordt gecombineerd met een koffie uit India, de Mysore streek. Deze koffie staat bekend om zijn aangename tonen van specerijen en pure chocoladetonen. Door deze twee koffies te combineren ontstaat er een aangename, volle en kruidige koffie.

Highlights & specificaties

  • Wereldwijd geroemd om zijn smaak, stijl en passie voor koffie
  • Koffiebonen van de allerhoogste kwaliteit
  • Authentieke Italiaanse blend; vol én rijk van smaak
  • Ultieme mix van Braziliaanse en Indische koffiebonen
  • Voordelig genieten van een heerlijk kop koffie!
  • Let op: afwijkende retourvoorwaarden

Toon details Verberg details