3-PACK Neutral 0% Wasmiddel | 3x1L (60 wasbeurten) | Parfumvrij en dermatologisch getest

Levertijd: Max. 1 tot 3 werkdagen

Neutral wasmiddel is effectief tegen vuil en vlekken en mild van samenstelling om huidirritatie te voorkomen!

€ 24,99  € 14,99

De was doen is zeker geen goedkoop geintje. Buiten de energie en water die er verbruikt worden moet er natuurlijk ook nog het prijzige wasmiddel aan te pas komen. Dankzij een prachtige deal die één van onze inkopers heeft weten te sluiten, kunnen we je vandaag deze 3-pack Neutral 0% vloeibare wasmiddel MEGA aanbieden. Neutral wasmiddel is effectief tegen vuil en vlekken en mild van samenstelling, zodat huidirritatie voorkomen wordt. En om het helemaal af te maken, mag jij zelf kiezen in de samenstelling van jouw 3-pack. Kies uit een wasmiddel voor de witte, bonte en fijne was.

Dermatologisch getest

Neutral parfumvrije wasmiddelen zijn effectief tegen vuil en vlekken en zijn ook mild voor de huid. Als jij of één van je gezinsleden last hebben van een gevoelige huid is Neutral perfect voor jouw was. Neutral Fijnwas 0% is namelijk speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Dit komt doordat het wasmiddel geen sporen van parfum en kleurstoffen bevat. Neutral Fijnwas 0% is dermatologisch getest en goedgekeurd. Een gevoelige huid is te herkennen aan rode plekjes of een jeukerig gevoel. Om een gevoelige huid te ontzien kan je dus het beste parfumvrije/zeepvrije wasmiddelen gebruiken. De zeepvrije producten van Neutral, waaronder dit wasmiddel zijn hier zeer geschikt voor.

Unieke ingredienten

De formule is samengesteld uit een combinatie van verzorgende ingrediënten zodat de huid niet geïrriteerd en beschadigd raakt. Dit wasmiddel is te gebruiken in de wasmachine, maar is ook geschikt voor handwas. Neutral Fijnwas 0% is behalve mild voor je huid, ook goed voor kwetsbare stoffen. Het beschermt wol, dons, zijde en andere kwetsbare stoffen. Dit wasmiddel is speciaal geformuleerd om het risico op huidirritatie te verminderen. 

Highlights & specificaties

  • 3-PACK Neutral 0% Wasmiddel | 3x1L (60 wasbeurten)
  • Dermatologisch getest; parfum- en zeepvrij
  • Effectief tegen vuil en vlekken en mild van samenstelling
  • Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid
  • Kies uit flessen voor witte, bonte of fijne was
Toon details Verberg details