Uitverkocht

Huisdieren SnuggleBed

Niet leverbaar

Gun je huisdier een lekker SnuggleBed.

Je herkent het vast, een lange dag gewerkt en in de avond plof je heerlijk op de bank samen met jouw hond én een heerlijk zacht dekentje. De warmte, het comfort en de gezelligheid draagt bij aan een heerlijke avond rust! Niet alleen wij maar ook honden houden van dit comfort. Een heerlijk hondendekentje waar jouw hond zich helemaal in kan verstoppen en kan genieten van de warmte. Speciaal voor deze knuffelaars hebben wij een assortiment samengesteld bestaande uit heerlijke zachte hondendekens met verschillende doeleinden.

Extra comfort tijdens het slapen

Een hondendekentje draagt bij aan heerlijk comfort tijdens het rusten, slapen of op een koude winteravond. Maar niet alleen comfort en warmte is een voordeel van een hondendekentje. Wist je bijvoorbeeld dat honden zich veiliger voelen wanneer ze ondergestopt in de mand kunnen liggen? De geborgenheid die een hondendeken geeft, voelt als een paar warme armen om het lichaam van de hond. De hond krijgt hierdoor een veilig en geborgen gevoel waardoor hij of zij veilig kan genieten van de nachtrust of een powernap. Een hondendeken zorgt er daarnaast natuurlijk voor dat jouw meubels langer schoon blijven van honden haren. Hondendekens kunnen dan ook perfect gebruikt worden om meubels te beschermen.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Deze heerlijke Snuggle Blanket zijn gemaakt van stevig, vezelrijk fleece en weegt 300 gram. Mocht de deken bij gebruik vies zijn geworden is deze gewoon tot 30°C gewassen worden. De deken is verkrijgbaar in verschillende kleuren

  • Afmeting:80 x 50 cm
  • Geschikt voor zowel honden als katten

Highlights & specificaties

  • Huisdieren SnuggleBed
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Afmeting: 80 x 50 cm
  • Geef je huisdier extra comfort tijdens het slapen
  • Meubels blijven langer schoon
Toon details Verberg details