Uitverkocht

2-Pack Hoofdkussens met Unieke Holle Vezelvulling en Katoenen tijk

Niet leverbaar

Dit hoofdkussen is gevuld met hoogwaardige holle microvezels. Dit zijn vezels die zijn geproduceerd naar de nieuwste inzichten op het gebied van textielonderzoek en slaapcomfort.

Ben jij ook constant op zoek naar het lekkerste hoofdkussen om op te slapen? De ene keer zijn ze weer te hoog, dan weer te hard.. een geschikt hoofdkussen vinden is lang niet altijd eenvoudig. Gelukkig hebben wij vandaag daarom deze bijzondere hoofdkussens in de aanbieding. Hierop zul je ongetwijfeld heerlijk wegdromen, iedere nacht opnieuw!

Holle microvezels

Dit hoofdkussen is gevuld met hoogwaardige holle microvezels. Dit zijn vezels die zijn geproduceerd naar de nieuwste inzichten op het gebied van textielonderzoek en slaapcomfort. Belangrijkste kenmerk van deze vezels is dat het zorgt voor een blijvende zachtheid en veerkrachtigheid. Dit in combinatie met de synthetische eigenschappen (anti-allergisch, wasbaar en een uitstekende vochtregulatie) maakt dit tot een kussen waar je nog eindeloos lang plezier van zult hebben.

Blijvend zacht en soepel

De holle microvezels en de tijk van 100% katoen zorgen ervoor dat de kussens blijvend zacht, soepel en koel aanvoelen. Vergeet die slappe vodjes die je 's nachts continu moet opschudden en kussens die na een paar maanden niet goed meer aanvoelen. We slapen allemaal maar liefst een derde deel van ons totale leven, het is dus maar beter dat je het jezelf dan zo aangenaam mogelijk maakt met deze hoofdkussens.

Specificaties

- Afmetingen: 60 x 70 cm

- Tijk: 100% katoen

- Vulling: 100% polyester holle microvezels

- Vacuüm verpakt

Highlights & specificaties

  • 2-Pack Katoenen Hoofdkussens met Unieke Holle Vezelvulling
  • Voelt aan als een echt donzen kussen
  • Anti-allergisch, wasbaar en een uitstekende vochtregulatie
  • Voorkomt lichamelijke klachten
  • Blijvend koel, soepel en veerkrachtig
  • Voor eindeloos lang slaapgenot
  • 1 bestelling = 2 stuks
  • Verzendkosten: €5,95 (Let op: gratis verzending bij aankoop van 2 of meer artikelen)
Toon details Verberg details