Uitverkocht

Hoofdkussen - Sensosoft Golvend Traagschuim | 30 x 50 cm

Niet leverbaar

Dit kussen is gevuld met golvend traagschuim en is geschikt voor zij en buikslapers.

Vulling

De tijk van dit heerlijke kussen is gemaakt van 100% polyester. Hierdoor voelt het kussen heerlijk zacht een comfortabel aan.
Ook is de tijk voorzien van een ritssluiting; zo is de inhoud van het kussen met gemak te doseren. 

Het hoofdkussen is gevuld met 100% golvend traagschuim. Dit kussen is door zijn golvende vorm aan zowel de hoge als lage kant te gebruiken. Het kussen heeft drukverlagende ondersteuning, doordat het traagschuim thermo-elastisch is. Dit houdt in dat het materiaal reageert op lichaamstemperatuur en door lichaamswarmte zachter wordt. 

Daarnaast is het hoofdkussen anti-allergisch; de vulling is een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën. Deze zal je dan ook niet terug vinden in dit kussen!

Slaaphouding

Dit hoofdkussen is gevuld met 400 á 450 gram golvend traagschuim en is hierdoor geschikt voor rug, zij en buikslapers. Wanneer je slaapt, dient je wervelkolom zoveel mogelijk in een rechte lijn te liggen. Door het vormvaste materiaal werkt het kussen drukverlagend en voorkomt het nek- en schouderklachten. 

Overige informatie

Door je hoofdkussen dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling lekker fris. Eventueel kan de tijk van het kussen in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam. De vulling is niet wasbaar.

Highlights & specificaties

  • Antiallergisch en anti-huisstofmijt
  • Past in iedere gangbare kussensloop
  • Zeer geschikt voor zijslapers en rugslapers
  • Bevordert een ontspannen en verkoelende nachtrust
  • Afmeting: 30 x 50 cm
Toon details Verberg details