SleepMed Traagschuim (Memory Foam) hoofdkussen met 3D ventilatieband | Heerlijk verkoelend

Levertijd: Max. 1 tot 5 werkdagen

Dit unieke kussen heeft een vulling van NASA traagschuim. Deze vulling verdeelt de druk gelijkmatig over je nek en schouders waardoor je lichamelijke klachten verhelpt en voorkomt.

€ 99,99  € 17,99

Het hoofdkussen wordt vaak buiten beschouwing gelaten als het gaat om slaapcomfort. Volkomen onterecht, want een goed kussen is nou juist hetgeen wat het verschil kan maken. Het juiste kussen kan nek-, schouder- en rugklachten helpen voorkomen. Met dit SleepMed traagschuim hoofdkussen weet je zeker dat je de perfecte keuze maakt: het kussen is extreem comfortabel en biedt perfecte ondersteuning.

Geen lichamelijke klachten meer

Dit unieke kussen heeft een vulling van NASA traagschuim in combinatie met foam. Dit speciale schuim, ook wel memory foam genoemd, werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de ruimtevaart om de druk tijdens een lancering te verlichten. Tegenwoordig wordt het vanwege de vele voordelen ook gebruikt in de slaapindustrie. De memory foam vulling van het kussen heeft als speciale werking dat het de druk gelijkmatig verdeelt. Zo wordt de druk weggenomen en krijg je een optimale ondersteuning van hoofd, nek en schouders. Zeg maar vaarwel tegen een stijve nek, vastzittende schouders of andere lichamelijke klachten!

Voor alle slaapposities

Een andere innovatie op slaapgebied is het gebruik van 3D ventilatietechniek. Met zijn 3D ventilatieband geeft dit kussen een licht verkoelend effect, zo lig je niet te zweten op je kussen. De buitenhoes is hypo-allergeen, wat inhoudt dat het geen allergische reacties geeft. Doordat je lichaamsgewicht optimaal verdeeld wordt draagt dit bij aan een gezonde bloedsomloop en soepele spieren en gewrichten.

Highlights & specificaties

  • Vormt zich volledig naar de natuurlijke vormen van je lichaam dankzij het NASA traagschuim
  • Voorkomt klachten aan nek, schouders en rug
  • Volledig uitgerust wakker worden
  • Geschikt voor rug,- buik- en zijslapers
  • Uitstekende vochtregulatie dankzij 3D ventilatieband; ideaal voor mensen die 's nachts veel transpireren
  • Anti-allergene buitenhoes (wasbaar op 30 graden)
  • Afmetingen kussen: 60 x 40 x 12 cm (past in iedere gangbare kussensloop)
Toon details Verberg details