Uitverkocht

Hoofdkussen - Cooling Royal Supreme

Niet leverbaar

Ben je op zoek naar een heerlijk verkoelend kussen? Dit kussen is gevuld met cooling traagschuim en is geschikt voor rug, zij en buikslapers.

Je lichaam verdient alle aandacht. Verwaarlozen lijdt tot klachten en daar zit niemand op te wachten. Je verkiest een bed natuurlijk boven de vloerbedekking, omdat het lekkerder ligt en omdat je er minder last van krijgt. Datzelfde geldt voor je kussen, want ook je nek, rug en schouders verdienen diezelfde weloverwogen aandacht. Wij bieden vandaag het volgende kussen aan.

Vulling
Het omhulsel die de vulling in het kussen houdt heet de tijk! De tijk van dit heerlijke kussen is gemaakt van 100% polyester. Deze tijk is anti-allergisch! Ook heeft deze tijk een handige ritssluiting; zo kan je gemakkelijk wat vulling eruit halen of toevoegen!  

Het hoofdkussen is gevuld met 100% cooling traagschuim. Dit kussen is door zijn golvende vorm aan zowel de hoge als lage kant te gebruiken. Zo kan jij kiezen wat je het fijnste vindt! Het kussen heeft traagschuim dat thermo-elastisch is. Dit houdt in dat het materiaal reageert op lichaamstemperatuur en door lichaamswarmte zachter wordt. De cooling gel geeft de hele nacht koelte af waardoor je niet meer zweet, en het helpt ook bij koorts en bijvoorbeeld migraine. 

Daarnaast is het hoofdkussen anti-allergisch; de vulling is een slechte voedingsbodem voor huisstofmijt en bacteriën. Deze zal je dan ook niet terug vinden in dit kussen!

Slaaphouding
Dit hoofdkussen is gevuld maar liefst met 1300 gram cooling traagschuim en is hierdoor geschikt voor rug, zij en buikslapers. Door het materiaal werkt het kussen drukverlagend en voorkomt het nek- en schouderklachten. 

Overige informatie
Door je hoofdkussen dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling lekker fris. Eventueel kan de tijk van het kussen in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam. De vulling is niet wasbaar.

Highlights & specificaties

  • Anti-allergisch en anti-huisstofmijt
  • Past in iedere gangbare kussensloop
  • Zeer geschikt voor zijslapers en rugslapers
  • Bevordert een ontspannen en verkoelende nachtrust
  • Afmeting : 60 x 40 cm
Toon details Verberg details