Uitverkocht

Hofftech Multi-Tool - Het ideale gereedschap voor elke klus!

Niet leverbaar

Er is geen beter multifunctioneel stuk gereedschap te vinden om te zagen, schuren, polijsten en te slijpen dan de Multitool.

De Multi-Tool is een super handig stuk gereedschap dat het klussen een stuk gemakkelijker zal maken. Er is geen beter multifunctioneel stuk gereedschap te vinden om te zagen, schuren, polijsten en te slijpen dan de Multitool. Deze machine, die zeer eenvoudig in gebruik is, werkt heel nauwkeurig en is ideaal voor het afwerken van vervelende klusjes!

Onze inkopers hebben weer eens flink onderhandeld met Hofftech (Bekend Duits merk), waardoor wij deze Multitool met snoer kunnen verkopen voor maar €29,95 i.p.v. €99,95 - profiteer! Trouwens, je krijgt er ook nog gewoon 5 jaar garantie op!

Tip: Bekijk dit filmpje om een idee te krijgen van de mogelijkheden:

Het betreft niet exact hetzelfde merk, die van ons is zelfs nog beter! Het filmpje is om een idee te krijgen van alle mogelijkheden van dit geweldige apparaat.

Wat kan deze MultiTool allemaal?

Deze krachtige MultiTool heeft 6 verschillende snelheden en kan 15.000 - 21.000 oscillerende bewegingen per minuut genereren. Met behulp van de standaard bijgeleverde opzetstukken kan je door bijna alle materialen zagen, inclusief metalen buizen en tegels! Je kunt zonder moeite hout, beton en metselwerk schuren, voegen verwijderen, vastgelijmde vloeren verwijderen, oude kozijnen herstellen, kitranden verwijderen, behang schrapen en nog veel meer!

Zeer veilig en eenvoudig in gebruik

Door de roterende beweging van deze machine is hij extra veilig. Het risico op snijwonden is dus nihil. Jaarlijks verwonden honderdduizenden mensen zich tijdens het klussen; maar jij hoort daar voortaan niet meer bij!

Uitgebreid uitgerust

In het pakket zitten de multitool zelf en de nodige adapters en hulpmiddelen om meteen aan de slag te kunnen. Een driehoekige adapter voor schuurpapier, twee stuks schuurpapier, een stalen schraper, een universeel zaagblad voor hout, kunststof en metaal. Daarnaast een schroef met ring, een inbussleutel en, niet onhandig, een Nederlandse handleiding!

Wat ontvang je?

-1 Hofftech MultiTool machine

-1 Universeel zaagblad voor het zagen van kunststof, hout of metaal

-1 Driehoekige adapter voor schuurpapier

-2 Vellen schuurpapier (metaal en hout)

-1 Stalen schraper voor het schrapen van behang of tapijt

-Schroef, schroefring en inbussleutel

-NL gebruiksaanwijzing

Product specificaties

-Vermogen: 180 Watt

-Snelheid: 15.000 - 21.000 osc. per min

-Slingerhoek: 3,2 graden

-Gewicht: slechts 1,2 kg

Highlights & specificaties

  • Slechts €29,95 ipv €99,95
  • Multitool van Hofftech
  • Zagen, schuren, polijsten, slijpen, beitelen, etc.
  • Schuurt hout, beton en metselwerk
  • Verwijdert gemakkelijk voegen, vinyl vloeren, vastgelijmde vloerbedekking en kitranden
  • Compleet geleverd met accessoires
  • Onmisbaar voor iedereen die wel eens klust!
  • Garantie: 5 jaar
  • Niet tevreden? Geld terug!
  • Verzendkosten: slechts €4,95
Toon details Verberg details