Comfortabele Slippers en Sandalen voor Heren van Travelin

Niet leverbaar

Deze prachtige en comfortabele slippers/sandalen zijn ideaal voor de warme maanden! Comfortabel, met veel grip en een uitstekende pasvorm.

In de zomer wil je het liefst dat fijne, luchtige gevoel aan je voeten, maar wat je bij veel slippers of sandalen dan ervaart is dat je te weinig ondersteuning krijgt. Uiteindelijk voelt het dan toch niet fijn om de hele dag op slippers of sandalen te lopen. Daar kan vanaf nu verandering in komen dankzij deze travelin modellen voor heren. Je zult ze het liefst de hele zomer lang willen dragen!

Dalen slippers

Deze prachtige PU lederen outdoorslippers zijn de meest complete slippers voor je vrijetijds besteding. Ze zijn voorzien van Neopreen aan de binnenkant voor extra comfort. Ze bieden een uitstekende ondersteuning en hebben een onderkant met een gripprofiel die stevig en slijtvast is. Het voetbed is ontzettend zacht en comfortabel waarbij de hak ook nog voorzien is van een demping. Ze hebben er bij travelin alles aan gedaan om de pasvorm en afwikkeling zo goed als mogelijk te maken, en dat is ze gelukt!

Moss sandalen

Deze fijne outdoorsandalen bieden de perfecte tussenweg tussen schoenen en slippers. Ze zijn voorzien van van Neopreen aan de binnenkant voor extra comfort. Ze hebben verstelbare riempjes die hem goed aan de voet vasthouden. Ook de sandalen zijn voorzien van de zeer stevige zool, het heerlijke voetbed en de perfecte afwikkeling zoals genoemd bij de slippers.De zool heeft een prettige kuipvorm waardoor de voet goed op zijn plek blijft zitten. Dankzij het tijdloze design passen zowel de slippers als de sandalen bij vele zomeroutfits. 

Specificaties

  • Maten: 40-46
  • Kleuren: bruin of zwart

Highlights & specificaties

  • Comfortabele Slippers en Sandalen van Travelin' voor Heren
  • Binnenkant voorzien van Neopreen, voor extra comfort
  • Zacht voetbed met een stevige en slijtvaste zool
  • Prettige kuipvorm, waardoor de voet altijd op zijn plek blijft
  • Bieden veel stevigheid en ondersteuning tijdens het lopen
  • Staat jouw maat er niet bij? Dan is deze helaas uitverkocht
Toon details Verberg details