Uitverkocht

Neopreen Skimasker | Optimale bescherming tegen wind en snijdende kou

Niet leverbaar

Beschermt je kin, neus, mond, oren en hals tegen wind en snijdende kou.

Nu de winter in volle gang is is niets leuker dan het plannen van de wintersport! Lekker de skiën kunnen ombinden en de piste af kunnen gaan. Op zo'n moment wil je natuurlijk geen last hebben van een snijdende kou langs je gezicht. Een goede skimasker is dan noodzakelijk!

Houdt de kou buiten

Dit skimasker is gemaakt om de kou buiten te houden, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat jij comfortabel kunt ademen en eigenlijk gewoon vergeet dat je dit masker draagt. Door het gebruik van thermo fleece in combinatie met neopreen beschermt het die vatbare delen van je gezicht voor de kou. Je neus, oren, wangen en hals hebben nergens last van. Dat scheelt niet alleen flink wat rode plekken in je gezicht, maar ook een loopneus en een stijve nek.

Ook perfect op de mountain bike of motor!

Rond de mond zit een speciaal ventiel en ventilatiegat, zodat je vrij kunt ademen. De sjaal heeft een ruime afmeting van 28 x 55 cm, zodat het bij iedereen past. Geschikt voor skiën, snowboarden, motorrijden, mountainbiken en inline skating om maar een paar voorbeelden te noemen!

Highlights & specificaties

  • Beschermt je kin, neus, mond, oren en hals tegen wind en snijdende kou
  • Ook te gebruiken tijdens het motorrijden
  • Heerlijk warm en ademend
  • Gemaakt van thermo fleece en neopreen
  • Ideaal voor iedereen die op wintersport gaat
Toon details Verberg details