Uitverkocht

Nobby Krabpaal

Niet leverbaar

Geef je kat een eigen krabmeubel om in uit te rusten of om lekker aan te krabben.

Katten hebben van nature de drang om hun territorium af te bakenen. Ook binnenshuis! Veel mensen denken dat het krabben als functie heeft hun nagels te scherpen. Inderdaad, mooi meegenomen, maar de voornaamste functie van al dat gekrab is: Terrein afbakenen.

Multifunctioneel

Katten hebben namelijk onder aan hun voetzooltjes een speciaal soort kliertjes die feromonen (geurstoffen) afscheiden om markeringen aan te brengen. Dit markeergedrag is heel natuurlijk en maakt de kat gelukkig. Dus je poes vindt het heel plezant op verschillende plaatsen in huis te krabben als wil ze zeggen: ‘dit is van mij, en dit ook, en oh ja dit ook’. Tegelijk blijven haar nagels lekker scherp.

Klassieker onder de krabpalen

De krabpaal van Nobby is een echte klassieker onder de krabpalen, waarmee de kat de nagels kan scherpen. Het grondvlak is ongeveer 32 bij 32 cm en is bedekt met heerlijk zacht pluche. De paal is omwikkeld met sisaltouw en is ongeveer 6 cm in diameter en 56 cm hoog. De krabpaal is gemaakt van stevig materiaal. Aan de onderzijde van de krabpaal bevind zich een schuilplaats en aan de bovenkant heeft dit krabmeubel een plateau.

Specificaties:

  • Afmeting: 33 x 33 x 56 cm
  • Bedekt met heerlijk zachte pluche

Highlights & specificaties

  • Nobby Krabpaal
  • Geef je kat een heerlijk eigen plekje
  • Afmetingen: 33 X 33 X 56 cm
  • Klassieker onder de krabpalen
Toon details Verberg details