3-in-1 Wayfarer Zonnebril | Nachtzicht, UV-bescherming en Extra Helderheid

Levertijd: Max. 3 tot 5 werkdagen

Met deze 3-in-1 zonnebril maakt het niet uit wat voor activiteit er op de planning staat, je verwisselt de verschillende glazen snel en gemakkelijk door middel van het magnetische kliksysteem. Zo ben je altijd op iedere situatie voorbereid.

€ 59,99  € 9,99

Een zonnebril is een onmisbaar accessoire: het geeft je outfit een stijlvolle twist en het beschermt je ogen tegen de zon. Met deze 3-in-1 zonnebril maakt het niet uit wat voor activiteit er op de planning staat, je verwisselt de verschillende glazen snel en gemakkelijk door middel van het magnetische kliksysteem. Zo ben je altijd op iedere situatie voorbereid!

Polariserende gele glazen voor beter nachtzicht

Deze polariserende glazen helpen je om vage contouren zoals witte strepen op de weg een stuk te verscherpen, terwijl het gevaarlijke schitteringen van o.a. straatverlichting juist neutraliseert. Felle koplampen van tegenliggers of verlichting van lantaarns en advertenties langs de weg worden gereduceerd, zodat jij je compleet kunt concentreren op het rijden. Dat maakt het verkeer een stuk veiliger. Het is dan ook geen verrassing dat de Verkeersinformatiedienst (VID) het gebruik van polariserende, gele brilglazen in het verkeer toejuicht. Deze gele glazen zijn ook zeer nuttig bij nachtblindheid en bij slechte weersomstandigheden. Het verbetert de contouren bij geval van sneeuw, mist, hagel en regen.

Donkere glazen voor UV-bescherming

Heb je alleen bescherming nodig tegen de felle zon? Kies dan voor de reguliere, donkere glazen. Ongelukken komen helaas vaker voor als het zicht wordt verminderd door de (laaghangende) zon. Het is dus helaas een feit dat er meer ongelukken gebeuren door verminderd zicht. Dankzij deze UV-bescherming glazen heb je nooit meer last van slecht zicht op de weg, op het water of waar dan ook maar. Maar wat bij een zonnebril ook fijn is, is dat je er ook nog goed uitziet. Dankzij het tijdloze en stijlvolle Wayfarer montuur kom je gelukkig ook altijd goed voor de dag.

Transparante glazen voor een betere kleur en helderheid

Tot slot kun je ook nog gebruik maken van de transparante glazen. Deze geven je een veel betere kleurbeleving en helderheid. Ideaal tijdens vele verschillende activiteiten!

Highlights & specificaties

  • Handige 3-in-1 Zonnebril
  • Met polariserende gele glazen voor beter nachtzicht
  • Met donkere glazen voor een perfecte UV-bescherming
  • Met transparante glazen voor een betere kleur en helderheid
  • Verwissel de glazen snel en gemakkelijk met het magnetische kliksysteem
  • In het stijlvolle en tijdloze Wayfarer ontwerp; je komt altijd goed voor de dag
  • Biedt bescherming tegen (laaghangende) zon, slechte weersomstandigheden, schitteringen van koplampen en straatverlichting
  • Handig; je hoeft nooit meer verschillende brillen mee te nemen
  • Geschikt voor dames en heren
  • Geleverd incl. microvezel schoonmaakdoekje en luxe PU-lederen beschermhoes
Toon details Verberg details